minemom Hanımlar selam, gerçekten hamileyken kime çok bakarsan ona mı benzer bebek? Bu bir şehir efsanesi mi? Yoksa gerçek mi? Var mı aramanızda ben baktım da benzettim diyen? 🤷🏼♀️😂🙈
Mammimammi minemom 😁 şehir efsanesi tabiki. Öyle olmasaydı hamileligim boyunca 9 sezon the walking dead bitirdim. Çocugun zombiye benzemesi gerekirdi 😁
Serapveminikleri minemom yok be yalan 😂 kızım da kimseyi görmezdim eşimin ailesiyle sorunu vardı hiç görüşmedik doğana kadar kızım aynı görümcem 😂🥰şimdi gene gebeyim bakalım bu kime benzeyecek
Zeynepahmett Mammimammi hahaaa:)) hamile kalmadan 7 sezon izledim. Hamile kaldıktan sonra korkudan devam edemedim çocuum bunlara benzer diye:))) doğumdan sonra izleyecem
Zalina Serapveminikleri abo en korkulu rüyam buydu buna çok güldüm canim banada doktorlar ilk erkek dedi gece gündüz eşime bakdim uykuda bile onu izledim 🙈benzesin babasina diye sonra ögrendik kiz kayinlarim beni hiç sevmezler 4tane görümcem var ayni yilanlar hamile kaldim iki üç kere ya gördüm ya yok kiz olduğunu duydular bana gicik katmak için ha oglan olsaydi dayiya çekerdi kiz ayni halalarina çekecek sen çatla dediler 😔hiç biride güzel degil güzelliğini geçdim huylari huy degil asla görüşmiyoruz hiç birisiyle demek görüşmesende çekiyor diyorsunuz eşim amma bana benzetiyor ultrason resimlerinde dudaklari burnu ayni sen aşkim diyor bende ona benzetiyor bakalim artik çikinca göreces halalari hepsi kiviriçik saçli önce saglikli olsunda
Serapveminikleri minemom yani ozaman yok sevmezdim 😂🥰ama şimdi kızımı sevdiğim kadar seviyorum 😂🥰insallah bu kızımda ona benzer çünkü çok güzel görümcem 🙏
Danlacan minemom ben her ihtimale karşı o yüzden aynaya bakıyorum 😂😂 kocama benzesin isterdim ama kaynanam kendi tarafına çok bakma bize bak kocana bak dediği için hele kaynanamı Allah tan görmüyorum hamileliğimden beri yanımda olsa da kafamı yerden kaldırmadan konuşurdum herlde bu lafından sonra 😁😅
minemom Danlacan ayy benzemesini istemediğimiz kişiye de benzeyebilir bence çevremde böyle örnekler var sen yine de dikkat et 😅
minemom Serapveminikleri sevmediğimize ya da benzemesini istemediğimize mi benziyorlar o zaman 🤷🏼♀️😅
Ayseege6156 minemom hahahahah buna çok gülüyorum ilk tekme attığında kime baktıysan o olur filan allahım ne saçma 😅 keşke öyle olsa kocama benzese zaten bizden de çirkin bişey çıkmaz heralde diye umuyorum 🤪🤪😅😅
Serapveminikleri minemom 😂Bak o olabilir burda ve etrafımda çok gördüm işte sevmediğinr benzeyen çocuğu 🙄🙄😂
Ayseege6156 minemom inşallah canım 😅 valla eşimede benzeyebilir bana da hiç farketmez 😅 ama gözleri keşke eşim olsa sürmeli ve yeşil 😍 çocuğum nazar olur valla düşünemedim bile 🤪😅😍 hepsi sağlıklı olsun canım inşallah sende evladına sağlıkla kavuş 🤲🏻🌸🥰