Ceyfer Saadet27 bende bunu cok merak ediyorum 😊 bundan oncekinde duyamadim kalp atisi durmustu 😔dun ogrendim hamile oldugumu kontrole gidicem ama merak ediyorum
Rojinn Saadet27 Bence 7 veya 8 haftalık git canım kalp atışını duymaya öncesinden gidersen küçük diye duyulmazsa morelin falan bozulur.Yok dış gebelik yok boş gebelik bi dahaki kontrole zaman geçmez.Şahsen ben bekliycem 7 8 gibi gidecem ilk kontrole 😊
MucizemiziBekliyoruz Ben 7 .haftalıkken devlete gittim dinletmedi 9+5 oldkk bugn dün özelde dinledim cok sukur 🙏 5 ve 6 .Haftasında dinleyen arkadaşlarım da var
ucan44 MucizemiziBekliyoruz ben 10 haftaligim doktor hoparlor yok dedi dinletmedi duyamadim yani ama atiyor dedi
MucizemiziBekliyoruz Saadet27 kötü düşünme canım bende 5. Haftallikn keseyi grsum bebek yoktu 6. Haftasında bebeğimi gördüm sabret inşallah bi an önce sende goruceksn
Mervess4134 Saadet27 Canım bende keseyi 6 . Hafta bebeği 7 . Haftada gördümm iyi düşünelm iyi olsun inşallah
Saadet27 MucizemiziBekliyoruz inşallah CNm rabbim şu mübarek cuma gecesi ve Ramazan ayında isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏽
Mervess4134 Merhaba kızlar benimde buğün 8 inci haftam doktor ultrasonda kalp atışını gösterdi ama sesini duyamadık haftasına göre küçük olabilir yada gelişmiyo olabilir dedi yaşayan varmı bunu ?
Mervess4134 Ceren_dincer Bende 8 . Haftamda ultrasonla izledm fakat sesii yookk dedi doktorumm başka bir doktoradamı gtsem
Ceren_dincer Mervess4134 kesinlikle gitmelisin cnm ben suan 31 +6 yim uc tane doktorum var ve allaha sukur hepsi ayni seyleri soyluyor rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm 🙏
Mervess4134 ucan44 Banada atiyor ama kucuk dedii gec dollenme veya sagliksiz bir gebelik olabilir dedii umarim gec dollenmedir bnde duyabilirim🙁
Mervess4134 ucan44 Hic icim rahat diil yarin baska bir doktora daha gidicemm umarim kotu bisy ckmaz 🙁