nur2 kızım 2 yaşında 30 haftalık hamileyim bende çok endişeliyim araları yakın olduğu icin birsey der moralimi bozarlar diye hala saklıyorum gebeliğimi 😂 pandemi yasaklar işime yaradı doğunca görürler artık
Selcanasel nur2 AA millete neymiş düşünmeyin öyle ilerde biz rahat edeceğiz inşallah millet çocuk yapmaya kalkarkene biz rahat rahat gezeceği😇
ikiponcik_annesi Selcanasel yani kızımın bana yardımcı acağından eminim ama şu kıskançlık olayı biraz ürkütüyo ne bileyim daha şimdiden ikidir kardeşine aldığm küvette yıkanmak istiyo 😁
Rabia83 Selcanasel kuzum ben çalışıyorum bir de noter de katibim . Kızıma ablam bakıyordu zaten . Annemler de yanıma taşınacaklar inşallah maaile bakacağız çünkü maalesef ben çalışmaya devam etmek zorundayım .. keşke kendim bakabilsem çok isterdim
nur2 Selcanasel kaynanam bile dedi daha küçük kızın diye insanın anne dediği böyle derse etraf ne der siz düşünün 😊😊
Haticeyuce31 Selcanasel oglum 2 yas 4 aylık bende 17 haftalik hamileyim yani 3 yas olucak aralarında ideal gibi geldi bana çok fazla yas farkında olsun istemedim
Selcanasel nur2 hahaha aynı durumu ben yaşadım inanın kayınvalidem dediki olmasa iyiydi oldu birkere böyle cahilce bir konuşma yok resmen boş konuşuyorlar snçda biz bakacağız rabbimin vardır bil bildiğiii biz güzel bakalımki yavrulara imrensinler bizlere
nur2 Selcanasel inşallah inşallah 😊 sanki kendileri az doğurmuş gibi eşim ile kardeşi arasında 2 yaş var diğer oğlu olmuş 1 düşük yapmış bize laf uzatıyor Hayirli bebek olsun de gec alla allah 😂
Selcanasel nur2 işte dyorumya boş konuşuyorlar resmen benimde eşimle kardeşinin arasında 11ay var yani