Selcanasel Desenize ben yandım benim kızım 18aylık şu anda 8haftalık hamileyim süpriz oldu açıkçası aşırı korkuyorum Napcam bilemiyorum
hamileana Ben şuan 23 haftalık hamileyim oğlum 1 ay sonra 2 yaşına girecek araları 2 yaş 3 ay olacak Allah nasip ederse😍🤰
Azipe Ogluk martta 4yasini doldurcak, bnbsuan 16haftalik hamileyim 🙈 benim fikrim, yani ben oğlumun tamamen kendini ifade etmesini tuvalet alışkanlığını kazanmadan 2.yi dusunmek istemedim açıkçası.
Eminerahman Selcanasel oğlum şuan 4 yaşında ikinci oğluşuma hamileyim 36 haftalığız gayet iyi diye düşünüyorum 🙏😊
Rabia83 Selcanasel kuzum ben çalışıyorum bir de noter de katibim . Kızıma ablam bakıyordu zaten . Annemler de yanıma taşınacaklar inşallah maaile bakacağız çünkü maalesef ben çalışmaya devam etmek zorundayım .. keşke kendim bakabilsem çok isterdim
ikiponcik_annesi Selcanasel şubat 20 de kızım 6 yaşına girecek bende 22+2 hamileyim bi oğlum olacak inşallah ama ben geç kaldığımı düsünüyorum 🙈
ikiponcik_annesi Selcanasel yani kızımın bana yardımcı acağından eminim ama şu kıskançlık olayı biraz ürkütüyo ne bileyim daha şimdiden ikidir kardeşine aldığm küvette yıkanmak istiyo 😁