Oykuaygun Benim gibi muayene ve doğum ücreti zamları duyup şok olan var mı 🙄 Nasıl birden bu kadar fiyat arttırıyorlar Doktoruma yazdım laf etti o kadar olmamıştır ben fiyat ile ilgilenmiyorum diye 😒
Merinosunannesii Oykuaygun benim doktor özel muayenehane hastaneye gitmiyorum adam daha yılbası gelmeden yapmıştı zammı yılbasından önce gittik 150 veriyorduk demez mi 200 diye ben şok hastane de 4000 Di kim bilir kaç para oldu o da
Biresinti Oykuaygun bagcilar medipol.mega hastahanesi bi anda 1500 tl zam yapmış😡 2 ay once ablam 2200 verdi normal doguma suan 3700 bu kadar da abartılmaz yanin🤬
Oykuaygun sedardahuseyin hastaneden doğum fiyat bilgisi vermiyorlar ya telefonda bende doktoruma yazdım napim 🙄
sedardahuseyin Oykuaygun hım değişik bi hastane biz geçen gittik görüştük aldık valla fiyat indirim bile aldık
Oykuaygun sedardahuseyin gerçekten değişik Bi hastane. 2 defa sorduk ayaküstü fiyat verip geçiştirdiler. Şimdi birde 800 TL zam gelmiş ve asla indirim yapmıyorlar
sedardahuseyin Oykuaygun muanen ne kadar ve doğum ücretin ne kadar bnim normal 3400 sezeryan 3600 muanem 175
Mammimammi Oykuaygun pandemi den dolayı insanlar özel hastaneleri tercih ediyor bu yüzden hastaneler de bunu kullanıp zam yapıyor bence. 800 tl bence iyi bile. Geçen yıl dogum yaptım. 20 gün önce yine dogum yaptım. 1 yılda aradaki fark 4000 TL
Safisss Oykuaygun sizin birden çok zamlanmis.. Bn doğumu bilmiyorm ama Bizim muayene 100 TL’den 120 olmuş
Oykuaygun Mammimammi aynen öyle devlet hastanelerine gidilmiyor randevu bulunmuyor diye böyle yapıyorlar hep yazık günah. Bazılarının durumu var ama bazılarının yok. Bunları şikayet edemez miyiz ya?
Mammimammi Oykuaygun edilebilir ama pek bişey çıkmaz. SSK anlaşması olan yıllık zam yüzdesine göre arttırır. Olmayan da istedigi fiyatı koyar. İsterse hiç almaz isterse çok faiş fiyat da yazabilir. Hastanenin inisiyatifine kalmış
Oykuaygun Merinosunannesii en azından devam eden hastalar için aynı fiyat yapsalar keşke. 3700 diye devam ettim şimdi 4500 çok fazla
Oykuaygun Merlii baya çokmuş o da 😒 Devlet hastanelerinden de korkuyorum ayrıca randevu da bulunmuyor
Merinosunannesii Oykuaygun benimki de 5000 olmuştur bakalım 5 le mi kalacak bıraktım valla devlete geçtim geçen hafta basladım yazık günah yaa bu kadar keşke en basından geçseymişim pandemi olmasına rağmen aman nazar değmesin bomboştu hastane gittiğimde
Duygusuz Ne kadar cokmus fiyatlar benim gittiğim hastanede normal 1500 zorunlu sezeryan 2500 muayene de 80 oldu