huzursahibi duygu_cvlk pilates topunuzun çapı kaç cm biliyor musunuz? Çarşamba bime geliyormuş almayı düşünüyorum
duygu_cvlk huzursahibi benimki 55 cm capinda bime gelen 65 cm yani 65 almaniz daha iyi olur uzerinde daha rahat edersiniz muhakkak alin o yuzden
Sebiha35 Mom046 doktora gittim geldim sancı çıkmıyor nst de benim ağrıyor ama açılmadan yok dedi eve geldim şimdi
nida50 sherlock_anne çok mantıklı, Allah dilediğiniz gibi bir doğum nasip etsin. Ankarada yaptıracak biri bulursam ben dr düşüneyim
sherlock_anne nida50 amiin hepimize inşallah . Bende ankaradayım. Sincan Yenikentteyim. Burada yaptırıyorum. Yapan kişi işinin ehli olduğu için güveniyorum ben. Siz hangi ilçedesiniz
Ortmenanne16 aslii1 ben henüz son haftamda değilim ama az kaldı yani kendime hedef koydum 36. Haftama itibaren günde 6 7 adet hurma yemeye başlayacağım günde onar adet 2 set squat ve 38 gibi küvete sıcak su doldurum kendime terapi yapacağım yürüyüşü saymıyorum çünkü ben hamile kaldığımdan beri her gün yürüyorum 🙏🙏🙏
M_N_R aslii1 Aleykum Selam.Bol bol yuruyuş squat ve merdiven inip cikma.Rabbim bi avazda dogurmayi sag salim bebegine kavuşmayi nasip etsin in şe ALLAH🤲🧡
slngns aslii1 ben her gün 2 şer bardak adaçayı ve rezene içiyorum doktorumun önerisiyle. Rezene aynı zamanda sütü arttırıyormuş
ozlem0643 sherlock_anne hacamatı sırt bölgesine mi yaptırıyorsunuz hamileyken sakıncası yok diye biliyorum kaçıncı haftada yaptırmak gerekiyor bilginiz var mı
nida50 sherlock_anne yakınız aslında eryaman tarafındayım. Bunu ben de düşüneyim. Bana fikir oldu, teşekkür ederim.
sherlock_anne ozlem0643 ilk 4-5 ay önerilmiyor. Bebek henüz küçük olduğu için. 4. Aydan sonra anneden beslenmeye başladığından dolayı temiz kan gitsin daha fazla bebeğe kan akışı olsun diye yapılıyor. Ama kanama düşük riski vs yoksa :) ben hamile kaldığımı bilmeden 3-4 haftalarım arasında karaciğer bölgesinden yani bel bölgesinden yaptırmıştım. Bebeğim rahmin en güzel yerine tutunmuş çok iyi demişti doktor. Ağrısız sızısız geldik bu günlere. Dilediğiniz yerden yapılıyor sırt bacak diz altı ayak üstü gibi. Hatta baldır ve dizden altına yapıldığında son aylardaki ödem de oluşmuyor:)
hazal544 bizim de 29 günümüz kaldı, şuan için ilişki yürüyüş ve evde temizlik yapıp, hareketli kalmaya çalışıyorum bide hurma yiyorum, bakalım artık hayırlısıyla gelir inşallah bebisler ♥️🥰
F-Gemi aslii1 benimde bebeğim kanala girmiş yürürken biraz zorlanıyorum artık🙈 Doğumda kolay esnemesi için zeytinyağ sürüyorum ve perine masajınıda zeytinyağyla yapıyorum doktorumda hurmaya dayan dedi. Yağın etkisini çok iyi görüyorum deriyi hem yumuşatıyo hemde doğumdan önce dikiş yaraların çok çabuk iyileşmesine yardımcı oluyomuş doktorum öyle söyledi
istanbul3434 F-Gemi perine masaji bana cok zor geliyor yapamayacagim elim erismiyor esim de yardimci olmak istemedi ama o bolgeye distan zeytinyag sursem az da olsa perine bolgesini yumusatir mi sizce?
Mom046 Sebiha35 Sağ salim doğururuz insallah ya belirsizliğin içine girdik Allah yardımcımz olsun ama yine de siz büyük belirtiyi aldınız eli kulağında🤗
Elifbc aslii1 perine masajı, cinsel ilişki, kegel egzersizleri, göğüs ucunu uyarmak, hurma ve ananas tüketmek doğumu hem tetikliyor hemde kolaylaştırıyormuş
F-Gemi istanbul3434 tabiki bende kendim yapanıyorum perine masajını eşimdende bi iki defa istedim çekindim daha sonra bidaha diyemedim onun yerine zeytinyağlı pamuk koyuyorum sürekli doktorumda zararı olmaz yararı çok olur iyi yapıyosun dedi sağolsun
Sebiha35 Mom046 kız o gün eve geldim yatağa yattım suyum geldi ben şok apar topar hastaneye gittik şimdi yanımda uyuyor normal olmadı sezeryan oldu