Oglununannesi huzur- ay ya orada baana çok uzak burası bile uzak beyoğlundan nasıl gideyim oraya cidden haksızlık 😪😪😪😪
huzur- Oglununannesi çok saçma bu konu canımı sıkıyor eşim yanımda olsa psikolojik olarak benden rahatı olmıycak o gün
Nermin4884 Hastane ucretleri degisti bildiyim kadariyla eskiden normal dogum 650 liraydi simdi 800 olmus
Yaseminkadir Benimde persembe günü randevum var insallah hersey yolunda gider bende tavsiye uzerine gidicem 😍
Biricigim Bende gittim uzun süre kum dokuyomusim anlamadi yeşim hanım üstelik çok bekliyosun bisi sorcam olsan ulaşamıyorum fln 4 ay gttim artık gitmiyorum güney hastanesinde nehir hnm var ona gidiorum allah razı olsun ondan
Biricigim huzur- hastane eski bi hastane fiyat olarak bilmiyorum ablam orda doğum yaptı ve bana bastan git dedi bende sırf hastane eski odalar eski die istemedim ama dokotr herşeyden önemli nehir hanım gerçekten maşallahı war . Tavsiye ederim herkese
Teacher34 Bende ulasma konusunfa zorlanıyorm hatta ıcımden gecırıyorm gece bısey olsa gelırmı dogmasam gelmez bence
Nermin4884 Teacher34 gece eger yesim hanim nobetde degilse gelmesi icin ek ucret oduyorsun eger istemesen ek ucret odemek hastanede olan baska bir doktor giriyor doguma bunu burda okumusdum