Kedisever3535 Fdmk06 ben bu ismi istiyorum çok guzel ama esim istemiyo bu isim kötü kadın ismi diyor saçma bi şekilde ne alakası var ya
Tugcek33 bircivcivannesi ikizlere hamileyim kız olsaydı isimleri hazırdı; Azra ve Asya istiyorduk ama ikiside erkek bende isim arayışındayım şimdi, belki size fikir olur🥰
bircivcivannesi Anneyim11 anaokulunda çalışıyordum Zeynep Erva mız vardı, kavga etmeyin bence birlikte güzel gibi :)
Elvinferide bebegamin1 benim kızımın adı Elvin 7 yaşında hiç pişman olmadım elvinler sakin oluyorlar kızıma çok yakışıyor ismi. Şimdi ikinci kızım olacak eslem düşünüyoruz
Damlae16 bircivcivannesi benim kızımın adı AYDA olacak eşimin adı Aykut benim de Damla baş harflerimizin yan yana gelmesiyle oluşan bir isim e bizden de bir parça olunca böyle koymak istedik 🤗
Seda5431 bircivcivannesi ilk kızımın ismi Elif Su ikinci kızımıza da Ömür diye düşünüyoruz ama daha 19 haftalığız sona doğru ne olacak allah bilir 🤔😁🥰
Egefe Seda5431 canım ömür genelde erkeklere bırakılıyor diye biliyorum benim sınıfımda da vardı ömür erkekti