bircivcivannesi Selam kızlar, karar verdiğiniz kız isimleri nelerdir paylaşın, isim piyasasinin nabzını tutalım, karar veremeyenlere de fikir olsun 🌼☺️
Hanife_ikranuR bircivcivannesi vala ilk kızımın ismi ikranur buda kız olursa daha öğrenmedim cinsiyetini kız olursa eğer nursima yada nurbanu dusunuyorum
bircivcivannesi Eylul2107 çok zor karar vermek gerçekten ben de 13. haftadayim şimdiden aldı telaşı, anca karar veririm diye 🙈
Ferahfezaaa Daryaa isimler güzel, ama benim liseden derin ismiyle bi anım var o yüzden sempati duyamıyorum şahsen. Erkekler dalga geçerlerdi neresi derin falan diye, inşallah rahatsız olmamışsınızdır, soyliyim dedim
Mavimpembem Daryaa çok güzel ikiz kız hep hayalimdi tabi nasip kısmet fikir olsun dersen masal kumsal Hayat hayal Irmak nehir
gel_artik_bebegim dmrlesra bence oya güzel bir isim ben de ileride kızım olursa Lale ismini beğeniyorum çoğu kişi demode diyecektir ama ben öyle düşünmüyorum ☺
ummuhan-27 dmrlesra tavsiyem mihriban Güleryüzlü cömert iyi huylu manalarına geliyor. Bizim aklımızdaki ilk isimdi mihriban Sonra demode diye vazgeçtik yine de çok begeniyorum.
Yasinimmm dmrlesra ismi çok güzel ismiyle yaşasın inşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
Ecesuben Kayabebekk Aleyna nın gerçek anlamına baktınız mı? Üzerinize olsun demek. Diyanet işlerinde bile gerçek anlamı var asla önerilmeyen bi isim
Elifyali bircivcivannesi biz en bastan beri “ liya” da kararliyiz… Herseyi de hazir saglikla gelsinlee🙏
Anneyim11 Eşimle isim konusu icin birbirimize giriyoruz her defasında cok zor gerçekten ben hafsa yada erva istiyorum oda Zeynep dıye diretiyo defalarca tartıstık ıcınden cıkamıyoruz artık😞 7. Aya girdik
bircivcivannesi Anneyim11 anaokulunda çalışıyordum Zeynep Erva mız vardı, kavga etmeyin bence birlikte güzel gibi :)