16Hatice CanNazlican diğerlerinin anlamlarını bilmiyorum ama isim kişiliğine kesinlikle etki ediyor hayırlısı olsun🥰
Ecesuben Eylul2107 bende öyle işte bu güzel bu olsun son kararım diyorum . Bir iki gün sonra içime sinmemeye başlıyo. Yeni moda isim de istemiyorum özellikle Türkçe kökenli klasik bi isim arıyorum
Ecesuben Eylul2107 ilay Deniz, almila, ırmak, duru İpek , duru Ela,Beren, Beril,Aysu Ela, benay bunlar aklımda olanlardı. ilk kızıma da35. Haftada karar verebilmiştim o da bensu oldu
Gyyildiz İlk kızımın adı Dolunay, şuan 22 haftalık hamileyim ikinci kızımın ismi de inşallah Elif Ayda olacak💚
Melekem Deniz Ela Ebrar 😬oğlumun adı Rüzgar ona uygun rüya da olabilir 🤔sizce hangisi oğlum sarışın mavis kız olursa güneş dersim ama bi komşum var güneş isminden soğuttu beni🙄
Eylul2107 Ecesuben almila cok güzelmis bende ilk kizimda duru ela istiyordum eşim izin vermedi eylül koyduk ,bunda da kura cekeriz artk hangisi cikarsa
Ecesuben Eylul2107 bende son olarak kızıma kura çektireceğim mecburen . Başka türlü karar veremiyorum