ea190419 bircivcivannesi Allah izin verirse Asel İkra nişanlılığımızdan beri hayalimizdi ki çok şükür Rabbim kız evlat nasip etti.17+1 iz
sedefyrs1101 Cinsiyetimiz belli değil ama kızımız olursa Masal olacak İnşAllah 😇 Yanına 2.isim de düşünüyorum bakalım belli olsun da 😇
Armindia dmrlesra Lina 2016 yılından itibaren Türkiye de moda olan bi isim eşinin eski sevgilisi 7 yaşında filan mi acaba 😂 kendine lakap koymuştur o.
dmrlesra ummuhan-27 tavsiyem mihriban Güleryüzlü cömert iyi huylu manalarına geliyor. Bizim aklımızdaki ilk isimdi mihriban Sonra demode diye vazgeçtik yine de çok begeniyorum. Armindia Mihriban yazıyor olmasın! Lina nerden çıktı?
Fulyabaturalp Bizde Simla koyucaz,ama eşim yanına gökçe de ekleyelim diyor. Uyumlu mu bilemedim Simla Gökçe yada tersi.sizce nasıl fikirlere açığım 😍
Ecesuben PinarCaliskan Beyza ismini çok seviyorum anlamı da çok güzel. Babamız onaylasa bu ismi koyardım
busden mugecelikkol benim bildiğim ateş anlamına geliyor. yeğenimin adını kuranda geçiyor diye naren koymuştuk ama sonra pişman olduk 😊