Mom8 Ahsenleyl etli olursa sıkıntı canım toksoplazma bulaşabilir diye doktorlar direk yasaklıyor etli çiğ köfteyi
Beyazmelekkk Ayyyyyy şuan çok sevindim en sevdiğim şeydir çiğköfte bayıla bayıla yiyebilirim gönül rahatlığıyla 😍😂
EdaY34 Beyazmelekkk Canım ye 10 tanede yesen birşey olmaz ama çok baharatlı ve acılıysa çok yeme gece boğazın mide asidiyle yanabilir bana sadece böyle yan etkisi oldu 38+0 ‘rım
tanya25 Kızlar benimde bi sorum olucak ya ben senelerdir hazır çorba falan hiç içmedim ama eskiden şehriyeli tavuk çorbası içmiştim. Şuan resmen aşermiş gibiyim o kadar canım çekti ki resmen tadı ağzımda hissediyorum bi kerelik içsem sorun olur mu acaba ?
Ohaezgi Beyazmelekkk etsiz çiğköftede ne var ki bulgur o ben yiyorum istediğim zaman ne zararı olabilir içinde diye düşünüyorum şuan🤔
Nida_Y Beyazmelekkk etsiz çiğköfte bulgur ve baharat zaten neden yemeyesiniz. Midenizde sorun olmazsa yiyin
Ozlemzeynep Beyazmelekkk etsiz olduğu sürece yiyebilirsin tabiki de etli olmamasındaki sebep az pişmiş et balık tavuk ürünleri tüketilmemeli doktorlar öyle söylüyor sadece olay bu ☺️
Syma-ma Beyazmelekkk canım hazirlarda katkı maddesi çin tuzu vs var diye onermiyorlar evde yapılan da yiyebilirsin tabii. Ki ben hazırlari da yedim canım çok çekti diye bişey olmaz ya çok kasmayın canınız ne istiyorsa yiyin ama abartmadan
gullcannn Beyazmelekkk Etsiz çiğ köftenin hiçbir zarari yok. Bende yiyorum yeşilliğini iyi yıkayın ama🥰
Haticearen Beyazmelekkk vala ben en başından beridir yiyorum 30+6 yiz canım istedikce tabi etsiz ne gbi bı zarari olabilirki
Gulsah54 Beyazmelekkk valla ben ilk oglumda deli gibi yedim resmen aserdigim tek.sey cig kofteydi 😄 bebekte bir sorun olmadi ama tabi acidan dolayi hemoroid riski olabiliyr
twoboys05 Beyazmelekkk etsiz bişey olmazki kısır gibi düşün ben haftada bit yerim zararlı olan çiğ et
Beyazmelekkk Hepinize teşekkür ederim kızlar için rahatladı gönül rahatlığıyla yicem artık danışmak istemiştim aklıma takılmıştı . Çok sagoluuuunnn😍🙏