Edizinannesii havvakaratas_09 ben hamileyken kurban bayramında ciğer doğramıştım oğlumun şimdi ensesinde sol gözünün üstünde kırmızı lekeler var ondan mi bilemedim 😂
havvakaratas_09 yusufbebekk447 tabikide arkadaşım doğrudur yani büyüklerimiz boşa demiyor boşa da konuşmuyor bak kendin de tanık olmuşsun ben hurafe batıl olduğuna pek inanmıyorum 🤗
havvakaratas_09 Bahardali kakayla cişle ne alakamız var oturup kaka karistircak halimiz yok tövbe Allah’ım
Bahardali havvakaratas_09 ciğer elleyince çilek elleyince yüzünde iz çıkacağına inanan insanlara gerçekleri yazdım.
Fatooooooo Ummuhanbilge bende korktum şimdi gül kokladım balık ayıklıyorum unada dokınuyorum çilekte dokundum yerken yaparken sonuşta kaşınıyorum allahım sen koru herkesin bebişi benim bebişimide kesirsiz kusursuz sağlıklı doğsunlar inşallah korktum şimdi ya😔
havvakaratas_09 Fatooooooo yok yok içini ferah tut Allah’ım korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤗
Malidlgz irorkay valla bir ara canım çekti bir hafta gece gündüz nar ayikladim yedim 😂 o zaman benim çocuk Dalmaçyalı olcak 😂tövbe tovbe
HavvaMerve yusufbebekk447 Kızıma hamileyken bu batıl inançların hepsini yaptım ve kızım da bir tane dahi iz yok ☺️
yusufbebekk447 HavvaMerve Allah Allah.Ben de gördüm deneyen birini ve ciğeri sürdüğü yerde bebekte aynı iz oldu .
mommy_bee Halamda merak edip ciğeri bacağının arkasına sürmüştü kuzenimde leke var ayni yerde. Hani inanmam aslında ama ya tutarsa misali dikkat edin eger inanıyorsanız başınıza gelir bence.
Neslihan1903 KevserPkrcn çok komik bence benim hamileliğim başı kurban bayramıydı millete Arnavut ciğeri yaptım mis gibi yediler ben sevmem ama efsane yaparım bebeğim doğunca bakacağım 😂😂