havvakaratas_09 KevserPkrcn benimki az önce kendi başına ahtapot temizledi inan poşetine bile elimi sürdürmedi yapar yapar balık pulu olurmuş vücutta de Allah korusun da 🤗😂🤭
havvakaratas_09 fethiyeli48-48 doğrudur tabi arkadaşım büyüklerimiz boşuna demez olsun o lekeler bile insana daha değişik güzellik katıyor 🤗😂
KevserPkrcn havvakaratas_09 ahtapot hiç denemedik aşırı merak ediyorum nasıl yapıyorsun acaba zeytinyağlı mı nasıl pişiyor
havvakaratas_09 Rabismomm4 tedbiri elden bırakmamak lazım arkadaşım olur mu olur tedbir bizden tevekkül Allah’tan 🤗
havvakaratas_09 KevserPkrcn ilk aserdigim ahtapot oldu Çinliler sayesinde video izlerken eşim mis gibi temizledi buzluğa attım haşlandıktan sonra ya salata olarak ya ızgara şekilde yicem canım tadının nasıl olduğunu yazarım sana 🤗
sedasenturk havvakaratas_09 ciğer canım pişmemiş elleyip yüzüne cildine sürdün mü cocukta leke oluyormus
havvakaratas_09 sedasenturk aynen canım benim en çok o söyleniyormus dikkat etmek gerekiyor Allah’tan ciğer falan sevmiyorum 🤭🤭
Ummuhanbilge Baktım yazılmamış bir tane de ben söyleyeyim ellerin unluyken bir yerine dokunursan beyaz leke oluyormuş. Kuzenim ekmek yaparken boynunu kaşımış oğlunun boynunda beyaz lekeler var. Bende unutup Gül kokladım bakalım iz olacak mı 😂
havvakaratas_09 Ummuhanbilge ciddi misin daha dün ellerim unun içindeydi acaba biyeri elledim mi 🤔🤭🤭 unutulabiliyor olsun varsın iz olsun sağ salim sağlık doğsun da 🤗
Fatooooooo Ummuhanbilge bende korktum şimdi gül kokladım balık ayıklıyorum unada dokınuyorum çilekte dokundum yerken yaparken sonuşta kaşınıyorum allahım sen koru herkesin bebişi benim bebişimide kesirsiz kusursuz sağlıklı doğsunlar inşallah korktum şimdi ya😔
yusufbebekk447 havvakaratas_09 benim bildiğim ciğer nar şalgam bunları bir yere sürmemek lazım bir de kan .Eller harici yani ellerini de yıkaman lazım iyice.maleaef nerene dokunursan izi kalıyor .Uydurma hurafe diyordum ben de ama üstünde gerçekten ciğerden dolayı izi olan birini gördüm gerçekten kalıyor.
havvakaratas_09 yusufbebekk447 tabikide arkadaşım doğrudur yani büyüklerimiz boşa demiyor boşa da konuşmuyor bak kendin de tanık olmuşsun ben hurafe batıl olduğuna pek inanmıyorum 🤗
havvakaratas_09 Bahardali kakayla cişle ne alakamız var oturup kaka karistircak halimiz yok tövbe Allah’ım
yusufbebekk447 HavvaMerve keşke saçmalık olsa ama gerçekten izi kalıyor ciğer nar şalgam vişne de oluyor mu emin değilim .eller hariç bir yere sürmemek lazım .deneyin ciğerle bizzat görmüş olursunuz ama görünmeyen bir yere sürün ciğeri kalçanıza mesela bebek doğunca görürsünüz .
HavvaMerve yusufbebekk447 Kızıma hamileyken bu batıl inançların hepsini yaptım ve kızım da bir tane dahi iz yok ☺️
minisinannesiiii havvakaratas_09 gül koklamayın annem koklamış dudağımla burnumun arasinda leke oluşmuş