Mimii Ozlemyeni gerçekten odadan çıkarken kendimi sorguladım insan gebeyken azıcık da olsa ilgi ve soru sorabileceği birini istiyor karşısın da 🤷♀️
Ozlemyeni Mimii bebegin yasiyo dedi monitoru kapadi.bi resim ver kagit ver demi. Elim bombos döndum eve
Mimii ilknr_ylmz94 öyle mi çok kolay ve güzel bir doğum diliyorum size 🙏🏻❤️ Bebeğinle bir ömür mutluluk ve sağlık için de kalırsınız inşallah
Oyagunaydin ilknr_ylmz94 hayırlısı ile gelsin inşallah bende hiç tık yok 😊 bugün dün geceden beri biraz kasılıyor oğluş o kadar 😇
Tatlianne_ Oyagunaydin canım sen mehmet kalo ya gidiyordun çatı muayenesi yaptı mı kaçıncı hafta da yapıyor
Ozgu_momy Lokman hekim hastenesinde Emine Bulut Ekici ye gittim 2 kere kesinlikle tavsiye etmem kendisi bir doktordan çok bir tüccar gibi davranıyor sonrasında Ahmet Melih Akyol a gittim gayet ilgili bir doktor tavsiye ederim
Tatlianne_ Oyagunaydin bende 36 haftalığım yarın kontrolüm var belki yapar diye düşünüyordum. Sizin nasıl insAllah bir sıkıntı yoktur
Oyagunaydin Tatlianne_ yapacağını zannetmiyorum canım ya benim nerdeyse uygulamaya göre 2 günüm kaldı bugün yaptı şuanda da hastanedeyim ilk ebe yaptı basıkmış çatım şimdi tekrar doktor yaptı öyle mi diye yaparsın ama yırtık fazla olur dedi bekliyorum şimdi bidaha konuşacam göze de alamıyorum bilmiyorum 🤷♀️🙄
Tatlianne_ Oyagunaydin istersen bı devletde de baktır bir kaç ay önce arkadaşım da son güne kadar normal doğum dedi sonra çatı muayenesinde normal doğum yapamazsın deyip sezaryen yaptılar. Bilemiyorum bende ne kadar doğru
Oyagunaydin Tatlianne_ canım doktor zorluyor aslında beni normal yapabilirsin biraz zor olur yırtığın fazla olur dedi bide sıfır açılma sancıda yok
Oyagunaydin Tatlianne_ inşallah canım inşallah öyle olur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun pazartesiye kadar gelmezse suni sancıyla deneyeceğiz sağ salim gelsinde hepsine razıyım
Tatlianne_ Oyagunaydin Amin canım insAllah senin ve bebeğinin sağlığı için en iyi yöntem hangisiyse onu dene. Rabbim bir nefeste kurtarsın ikinizide 🤲🏻
Oyagunaydin Tatlianne_ amin inşallah canım Rabbim hepimize sağ salim evlat nasip etsin sağlıcakla kavuşalım ❤️