Ahsennurrrr Alara005 valla canım ne çekiyorsa yiyom ben ne bulursam yani😂😂 İskender durum döner hamburger sanki çocuklar ilerde yemiyor yada yemicek gibi eve ne alıyorsak zaten hepsinde katkı malzemeleri var peynirimize kadar çok fazla takılma o kadar bence
Kiymtaysenur Ye ama aşırı derecede değil tabi zararlı olabilecek şeyler var elbette ama hamburgerden felan bir şey olmaz herhalde 10 tane yemiyeceksin yani sonuçta nefsini köreltmek için yiceksin 😅
Daniay Alara005 olmaz canım afiyet olsun doktorum da söylüyor sadece hamilesiniz hasta değilsiniz diyor 😂 Canımız illa ki değişik tatlar istiyor ne yapalım 🤪Dikkatli ve özenli olmakta fayda var ☺️
Kbra290329 Ben hergün 1 tane çikolata yiyorum mesela paketli gıdalarda doğru değil ama insanız canımız istiyor😂😂
Hamisimhamis Alara005 ben de ara sıra yiyorum ama burger king mc donalds yerine taze pişen yerlerde ve iyi pişmiş tercih ediyorum. Bu kadar kendimizi kasmamıza gerek yok bence abartmadan birşeyleri yiyebiliriz 😌
Mucizemm02 Alara005 olsun canın istiyorsa ye gitsin bende ilk gebeliğimde hep mcdan yerdim bende sürekli bu 2.gebeliğimde öğrendim evde yapmaya başladım 😁
elcindefne Alara005 ben evde yapıyorum hem daha lezzetli oluyor hem de daha sağlıklı. Üstelik yapımı da çok kolay