Zeynep0606 Nesalihan ozel hayat hastanesi 2700 tl 85 tl muayne ucreti var gus3l bir hastane ilhide guzel 2013 senesinde yapmistim simdi tekrar orda yapicam
nurdane3504 Ege şehir hastanesini de öneririm sanırım ben orada doğum yapicam muayenesi 150 doğum 3700 dediler ama net öğrenemedim daha
Baharburcu Eylulsaadet bende Aysel hanıma gidiyorum canım ilk doğumumuda Aysel hanım yaptırmıştı 😊 canım doktorum ❤️🌸
Aybat35 brrkkrc ben 289 TL veriyorum ve doktor Gökalp topaç çok çok iyi bir doktor hem komik hem ilgili tavsiye ediyorum 😌😌
Melodyy Baharburcu aynen doğrudur ya insan birine guvendimi tamamdır birşey oldumu o doktora gidiyoruz hemen ☺
Melodyy Baharburcu aynen valla yapcak bisey yok güvendiğimiz doktor olsunda sevelim yeter benim için valla ☺
sevvalakkah Iremayca3108 Canım ege yaşam hemen evimin burada gerçekten tavsiye etmiyorum doktorlar çok ilgilenmiyorlar. Bi kere kadir beye gittim memnun kalmadım şuan karataş arzu hanıma gidiyorum ve çok memnunum
Eylulsaadet Baharburcu aynen ilgisiyle insanları cekıyo seker gibi maşallah bende 32 ye gircem yarın🙂yaklaşıyo günler