Nesalihan Kızlar bu konuda araştırmada olan var mııı?? Mart anneleri naptınız bi fikir alışverişinde bulunalım
hazal86_ Nesalihan Ben de Egepolda doğum yapacağım nasipse. 4900 normal ya da sezaryen farketmeksizin.
Nesalihan yelizb normal mi sezeryan mı ben daha araştırmadım fiyatlara çok yüksek diye söylentiler var
hm35 medical 8.500-10.000 (normal-sez) kent 10.000-13.000 (normal-sez) medicana 8.500 bildiklerim bunlar 2020 fiyatlarıydı. gerçekten pahalı 😒
1hamis1bebis hm35 doktorunuz Medicana bünyesinde çalışıyorsa 8500 tl ama dışarıdan olanların fiyatları değişiyor
hazal86_ brrkkrc Muayene ücretleri 175 tl, ben Cem Büyüktosun’a gidiyorum 5.haftadan beri şu an 31.haftaya girdik.
Aybat35 brrkkrc ben 289 TL veriyorum ve doktor Gökalp topaç çok çok iyi bir doktor hem komik hem ilgili tavsiye ediyorum 😌😌
hm35 brrkkrc oyak indirimini hiç bilmiyorum. özel sağlık sigortası geçiyor tabiki biz acıbademle gidiyoruz. sitelerinde yazar sanırım hangi kurumlarla anlaşmaları olduğu
gulin-35 hazal86_ ılk dogumumda doktorumdu cok ıyı bırıdır uzak olmasa yıne gıderdım cok memnun kalmıstım