umudumsunn tgba22 gittim ama idrar alirken akıntı görüyorum dedi doktorum, Memoriala gidiyorum ben. Sonuçlar çıkınca tedaviyi söyleyecek ama bugün numune alırken az lekelenmem oldu. Antibiotik kuruluk yapiyor galiba.. sende devam ediyor mu ?
umudumsunn umudumsunn tgba22 üreme olup olmadığına bakacak galiba anladım kadarıyla.. sende üreme var mıydı ?
umudumsunn tgba22 çıktı ve üreme olmuş yani koloni olarak onu diyorum bende aynı durumdayim ilacın etksi galiba ..bir kaç gün sonra yeşile döner…kültür aldı mı doktor ?bu enfeksiyon geçmedi bence 😥
tgba22 umudumsunn uyuyakaldım gidemedim Perşembe gidicem de bana da dönecek gibi geldi ya geçmedi o kadar duyarlı ilacı da kullandık neden oldu böylenanlamadım bakalm sonuclardan sonra ama moralm bozuldu ya inşallah sağ salim doğarlar
umudumsunn tgba22 Anladım bende aynı durumdayim keşke gitseydiniz doktora zaten sonuçlar geç çıkıyor ..umarim sağlıkla gelirler Allah tüm hamilelere yardımcı olsun 🤲
umudumsunn tgba22 bu illet öyle kolay geçen birşey değil sanırım bende günler geçiyor diye şükrediyorum..
tgba22 umudumsunn yani antibiyotgni kullandık o kadar risk alarak ona canım sıkıldı ya geç cıkmadı aslında benm sanki öncesi.bakalım inşallah bitmiştir
umudumsunn tgba22 Merhaba 🙏 benim sonuçlarım biraz önce geldi akıntı devam etmesine rağmen ureaplasma görülmedi 🤲şimdi mantar çıkmış ..canınızı boşa sıkmayın
umudumsunn tgba22 geçmiş olsun.. dün hiç yoktu neredeyse gerçekten bitti sanmıştım bugün gene başladı..yeşil değilde sarımsı mukus 😪. sizin?