Kiymtaysenur 20+1 bu uygulamaya göre ama doktor ultrasonda 1 hafta önde dedi erkek dedi 12 haftadan belli oğlum olacak 👶💙☺️
cilekbebek22 niisaa46 erkeğe benziyor dedi ama kesin kız veya erkek demedikleri için bişey yapamıyoruz😄
Deletedmom27 niisaa46 ayyy zor durum gerçekten🙈inşallah detaylıda net öğrenirsin..ben şuan 19+3 üm ,12+5 te kesin erkek olduğunu öğrendim tabi bacak fora ortadaydı yine de detaylıyı bekliyoruz..kızımı da 12+3 te bacak açıkken yakaladık öyle öğrenmiştik😅
aselim2020 niisaa46 bana 16 haftalikkken ozelde erkek dediler 17+4de kontrolüm vardi hastanede orda sordım doktora bizim cihazlar eski oldugu için pek goremiyoz dedi bakti bakti kalkarken erkeğe benziyo dedi ama detaylı da daha net söylerler dedi bende tam emin olamıyorum bu değişenler fln oluyo ya 😊
Kayabebekk Kizlar detayli ultrason nedir devlette yapiliyormu 19 haftalik hamileyim devlet hastanesi icin simdiden randevu almalimiyim kac haftalikken gitmeliyim bilgi verirmisiniz
3prensesannesii Kayabebekk 2 doğum yaptım 3.ye hamileyim hiç yaptırmadım ben gerekli gormedim bebeğin herseyine ayrıntılı bakılıyor
glnzem Kayabebekk yaptırmalısınız. Devlet hastanesinde de yapıyorlar doktorunuz sizi yönlendirmesi gerekiyor zaten detaylı ultrason için. Bebeğin herhangi bir kusuru olup olmadığına bakılıyor ona göre önlem alınıyor Doğumda Doğum sonrasında vs.
Kayabebekk 3prensesannesii bende ikili vede ucluyu yaptirmadim seker yuklemesi vs hic birini sadece bu ayrintili olani yaptirmak istiyorum canim