glnzem niisaa46 ben 😂 bi erkek dediler bi kız dediler sürekli değişiyordu geçen gün 20+2 de detaylıya girdiğimde orda kız dediler ins doğrudur yanılmıyorlardır 😊😊
icimdekikelebek niisaa46 16. Haftada kız dedi 20. Haftada kesinleştiririz alışveriş yapma dedi 20 de göstermedi 😂 detaylı ultrason var yarın orda kesinleşir diye bekliyorum 22 olduk bugün
edanuur niisaa46 Yok Artık gerçekten mi ?? 14. Haftada öğrendik bizz erkek ise Zten hemen söylüyorlar farkedip ama 20 haftalik olup netlesmemesi çok enteresan 😄
icimdekikelebek glnzem detaylı ultrasona giderken kahvaltı yaptınız mı acaba aç yok gitmek farkediiyor mu ?
Zehraaa98 glnzem 12.haftada öğrendım,17.haftada erkektı hala degısmedı bundan sonra degısırr mı bılemem🤣
glnzem niisaa46 1 saate yakın sürüyor önce siyah beyaz bakılıyor sonra renkli bakılıyor. Bebeğin tüm organları inceleniyor sizin rahim içinize vs. Bakılıyor. Şanslıysanız bebeğiniz yüzünü gösterirse bir adette renkli ultrason alabiliyorsunuz 😊
niisaa46 icimdekikelebek Beni doktorum 16.hafyafan sonra haftada bir çağırdı göstermiyor diyor hep başka doktora gittim oda aynı dedi detayları beklemez artik
glnzem icimdekikelebek evet kahvaltı yapmıştım ayrıca içeri girmeden önce çikolata yedim hareketli olsun diye
icimdekikelebek niisaa46 benim de iki hafta sonrasına detaylı randevum oldugu için önemsemedim bi de 16 da gösterdi bizede kızdı gerçekten değişeceğini düşünmüyorum ama duyunca çevreden insan yine de emin olmak istiyor ☺️
cilekbebek22 niisaa46 erkeğe benziyor dedi ama kesin kız veya erkek demedikleri için bişey yapamıyoruz😄
Nrcncygn Benimde 16 da gittiğimde göstermedi 20. Haftamda erkek olduğunu öğrendik sonunda :) onda bile önce yine göstermedi yürüdüm çikolata yedim ikinci kez baktılar öyle gösterdi 😀