91ARIN91ASK Duruaslan hiç bi fikrim yok trendyol dan ücretsiz almıştım Perşembe günü doğum yapıcam deniycem mecbur pişik yaparsa bim alıcam burda kullanan çoktu
istanbul3434 Edauznl sleepy natural yenidogan bez ve islak mendil, uni baby sensitive deterjan aldim. Deterjanda granullerden memnun kalmadim tortu birakti, sivi formda olanlar bence daha iyi
ogretmmenanne Eminos123 Olur mu? Annem 30 sene önce bile benim tüm kıyafetlerimi hacı şakir beyaz sabunla elinde yıkamış güneşte kurutmuş. Bu kimyasal olayını araştırmanızı tavsiye ederim. Tabi ki ömür boyu koruyamayız. Ama koruduğumuz kâr. Eski zamanla günümüz bir olsaydı keşke. Her şeyin içeriği değişti ne yazık ki. Naçizane fikrimdir
Eminos123 ogretmmenanne kimyasalin her turlusunu biliyorum ama dogal icerikli temizleyiciler malesef leke cikartamiyor eskiden camasirlar bezler kaynatilirdi sabun tozu alinirmis onlarda da vardir kimyasal ben elimden geldigince icime sineni yapmaya calisiyorum duruluyor vi kez daha durulartiriyorum ne kadar zaman digal temizleyici kullabilbilir ki hele meyve lekeleri falan cikmiyor tişörtlerden
srpgnr Eminos123 ne yazık ki annelerimizin yaşadığı devirde değiliz keşke öyle olsa siz bilirsiniz burada herkes fikrini paylaşıyor
Aysbabe Edauznl bez henü almadım ama prima alıcam. Islak mendil karışık aldım dalin, uni vs deterjanda dalin
Boncukbeyinannesi Edauznl bez ve ıslak mendil sleepy nin yeni çıkan bio natural olandan. Deterjan momsgreen. Şampuan olarak da minoris ya da siveno almayı planlıyorum tabiki de ilk zamanlar için mustelanin konak önleyici şampuanı 😊