Edauznl Kızlar hangisini öneriyorsunuz ? İyi ve kaliteli olan öneri üzerine almak daha iyi benim için🙏🏼👌
Eminos123 Edauznl islak mendil bez tercihim sleepy deterjan ekstra bi deterjan almadim normalde kullandigim deterjani kullandim cift durulama yaptirdim
archmom Edauznl araştırmalarımdan ve yakın arkadas kullanım önerilerinden edindiğim bilgilerle birlikte , bezde prima Pure (sıfır parfum ) , çok temiz içeriğinden dolayı deterjan ve leke çıkarıcı olarak minoris , ben ıslak mendille değil bebek pamugu ile evde oldugum sürece temizleyeceğim ama dısarıda mecburi kullanım için unibaby yenidogan kullanacagım 🙏🏻
91ARIN91ASK Edauznl uni baby ıslak mendil duru granül deterjan baby turco bez aldım Perşembe gününden itibaren kullanmaya başlıycam Rabbim izin verirse ıslak mendili temsili aldım normal de Bebek pamuğu ile temizlemeyi düşünüyorum
Rozalinda Daha dün sipariş verdim ben de, çamaşır deterjanı dalin granül sabun, uni baby biberon temizleyici, pişik kremi şampuan nemlendirici mustela. Islak mendil sleepy , bez de prima premıum care, ates ölçer de braun prt 2000 koltuk altı tercih ettim☺️
Gizemceylan Edauznl bez ve ıslak mendil sleepy çamaşır deterjanı green clean yada minoris almayı düşünüyorum içerikleri temiz 🌸
Merinosunannesii Edauznl bez molfix hipoalerjenik prima da olabilir ama malum fiyatlar ben prima ya alıştırmak istemiyorum Şampuan mustela Pişik kremi bübchen Losyon hipp Islak mendil sleepy kekikli Deterjan uni baby Bence 🥰
pptya01 Edauznl ebebekte pamuk var kare ondan almıştım 1 kutu kare saklama kabı aldım onun içine nemlendirip koydum kurursa çeşmenin altına tuttum yada şişeden su koydum 2ye bölüp kullandım aylarca sonra babay turco ıslak mendile geçtim şimdi yine aynısını yapacağım nasipse. Şampuan mustela almıştım ama dalinle de yıkamıştım şimdi büyüdü ben dalinin kokusunu seviyorum onla yıkıyorum bebeğime de mustela hediye geldi onla başlıcam. Deterjan da granül sabun kullanıyorum büyüyünce bizimkiyle aynı yıkıyorum.
Duruaslan Edauznl ben sleepy yeni doğan ıslak mendilinden aldım deterjan da Dalan Roxy yeni doğan gerçekten çok güzel ilk başta tecrübem yoktu sonradan alıştım bu deterjana
91ARIN91ASK Duruaslan hiç bi fikrim yok trendyol dan ücretsiz almıştım Perşembe günü doğum yapıcam deniycem mecbur pişik yaparsa bim alıcam burda kullanan çoktu
Eminos123 srpgnr ebemiz nasil alistirirsaniz oyle gider demisti cok mantikli eskiden annelerimiz deterjan ayrimi yapamiyor camasirlarin bile hepsi birlikte yikanirdi hepimizde saglam buyuduk yani bingo veya tursil persil kullaniyorum en fazla oglum 22 aylik elhamdulillah 10 haftalikda hamileyim
srpgnr Edauznl deterjan - green clean & siveno Islak mendil - prima pure protection bez - prima pure protection
ogretmmenanne Eminos123 Olur mu? Annem 30 sene önce bile benim tüm kıyafetlerimi hacı şakir beyaz sabunla elinde yıkamış güneşte kurutmuş. Bu kimyasal olayını araştırmanızı tavsiye ederim. Tabi ki ömür boyu koruyamayız. Ama koruduğumuz kâr. Eski zamanla günümüz bir olsaydı keşke. Her şeyin içeriği değişti ne yazık ki. Naçizane fikrimdir
srpgnr Eminos123 ne yazık ki annelerimizin yaşadığı devirde değiliz keşke öyle olsa siz bilirsiniz burada herkes fikrini paylaşıyor