Ebruakcetin çok teşekkür ederim rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin canım. Çok şükür bebegimde bende çok iyiyiz Bende sezeryan olsun diye istemiştim çatı darlığı var ama zorlarız sorun yok deyince korktum açıkçası cesaret de edememiştim sonra ben güçlü kadınım deyip bekledim 39+3 de sancim geldi öğlen dedim yalancıdır heralde sabrettim akşam oldu zaman tutmaya başladım ki zaman düşüyordu doktora gittik ilk doğum olduğu için hiç Acilmam olmamıştı benin zaten 2 hafta kadar 3 4 cm Acilmam vardı öyle gezdim hep neyse sancimi cekiyorum ama açılma olmuyor ve doğum ilerlemiyordu doktorum her 10 dk bir gelip alttan elini sokup kendisi rahimi o açtı yoksa olmuyordu 6 cm olunca suyumu patlattı daha hızlı ilerledi süreç sonrası zaten bende çok yok bebegimin geldiğini ve öptüğümu biliyorum birde kucağımda eşimin ailemin yanına gittiğimi biliyorum. Yani korkma açıklığın olduğu sürece omuzu falan takilmaz kuzucum doktorlar eğer bebek gelirken yırtılma olacak gibi olunca kendileri kesiyor zaten düzgün dikiş olsun anneyi zorlamasın diye ayrıca keside falan da hiç birşey hissetmiyorsun ne keserken ne dikerken en azından ben hissetmedim benimde 39+0 da bana bebek 3740 kilo denildi ama doğum kilosu 3320 ile doğdu ve benimde bebegimin kafası biraz büyüktü beni de çok zorladilar o yüzden şişliğin oldu ama 1 gün içinde geçiyor. Hakkını helal et benimki uzun oldu rabbim gönlüne göre en hayırlısı neyse bebek ve senin için onu nasip etsin kuzum bir avazda kurtulmayı nasip etsin hiç korkma ne dikişten ne doğumdan şuna inanki evet ağrın ve sancin oluyor ama hepsi geçiyor bebek gelince öyle düşün ve bu yazdıklarımdan etkilenme herkesin doğumu farklı oluyor sonuçta