19 Ocak akşam saat 9 sancım vardı arttı tuvalete gidip geldim lekem gelmişti sancılarım aşırı şiddetli hemen hastaneye gittik muayene edildim 3 cm açılma 2 saat yürü gel dedi yürüdüm gittim tekrar muayene 4 cm 3 saat yürü gel dedi yürüdüm tekrar gittim 5 cm sandıklarımın aşırı derece de olup açılmamın yavaş ilerlemesi beni baya etkiledi canımdan can gitti sabaha Karşı saat oldu 4 doktorum dedi yatış evraklar halledildi yatışım yapıldı bi odaya alındım damar yolları açıldı tekrar bakıldı açılmam hala 5 cm neyse odada bol bol yürüdüm sancılar inanılmaz derece de çekilmez bi hal aldı artık kafamı duvarlara vuruyorum hemşireyi çağırıyorum normal diyor gelip gidip alttan bakıyorlar az kaldı az kaldı diyip gidiyorlar sabah oldu 11 doktor ve hemşireler geldi iyice vajinamamda çekiştirme hissettim yatakta çatalları açtılar suyumu patlattılar suyun akacak korkma dediler bekledim sancı beni arttık mahvetti beni sezeryana alın diye yalvarıyorum kimse bişi demiyor bi hemşirenin kolundan tuttum bırakmadım beni yalnız bırakma dedim oturduk kalktık sguat yürüyüş benim canım çıkıyor artık yeter diye bağırıyorum ne zaman doğurucam diyorum tuvaletim var diyorum gitme bebek baskı bakıyor dediler doktorlar geldi yatakta beni iyice gerdiler vajinamı sanki yırtıyorlardı açılmam olmuş 7 cm artık sonra doğumhaneye aldılar orda baya ıkındırdılar 2 kişi dirsekleri ile karnıma bastırdı ıkınıyorum son nefesine kadar ama bana devam et bırakma diyorlar nefessiz kaldım oksijen takıldı ıkındıkça ıkındım ama gelmek bilmiyor bebek kasılıyor bırakma diyorlar gücüm kalmadı diyorum vajinamı makat bölgeni sanki böyle eliyle yırtıyor gibiydi ebe sonra şiddetli bi ıkındım heralde o an öbür dünyaya gidip geldim birden içinden su gibi bişi aktı hafif rahatlama geldi ben o korku ve stres ile yeniden doğmuş gibi olamadım neyse dikişler atılıyor doktor of dedi ne oldu dedim bebek içini yırtmış dedi hemen ameliyathaneyi hazırladılar bayılttılar içten makata kadar diktiler sonra gözümü açtım odamdayım bebeğim yanımda kurban olurum o zeytin bakışlarına bön bön bana bakıyordu o kadar güzel bir duygu ki anlatamam ama doğumu o kadar kötü yaşadım ki bebeğimin geldi sevincini pek yaşayamadım Herşey tamamen akşam saat 5 te bitmişti dikişlerim berbat ağrıyordu makat bölgemin yanı şiş taş gibi ve mosmordu demem o ki Rabbim herkese kolay tek sancılı doğum nasip eylesin 😔
20 Ocak doğum yaptım
23 Ocak taburcu oldum dikişlerim yoğundu çünkü sayını sormadım 🤷♀️
Şuan evimdeyim tek korkum şu acaba vajinam eski halini alır mı ne zaman toparlarım ve o şişlikten çok korkuyorum taş gibi 🙏
sormak istediğiniz herşeyi tüm gerçeğiyle cevaplamaya hazırım 🙏