Kızlar merhaba ben 30 haftalık hamileyim 18 kilo aldım ama afedersiniz hayyyyvan gibi camışş gibi yiyorum yani 😅
bir çözüm bulamadım normalde böyle bir insan hiç değildim
ne oldu bana böyle
çikolatayı da öyle böyle yemiyorum bebiş çok sağlıklı Allaha şükür ama ben yavaş yavaş kendimi mahvediyorum galiba çözüm sunun lütfennn

Azrabetulunannesi benim eşim de bana kilo aldırmak için elinden geleni yapıyor maşallah aynı eşiniz gibi😃 sürekli hem kalorili hem de zararlı şeyler alıp getiriyor. Ben de çözümü harici zamanlarda onu korkutmakta buldum. Fazla kilo alınca doğum zor oluyormuş Allah korusun anne bebek hayatı tehlikeye giryormjş filan gibi🙈bunları söylediğim zaman dehşete kapılıp ısrar etmekten vazgeçiyor. Siz de canınız tatlı çektiğinde siyah kuru üzüm kuru incir özellikle hurma yiyin. Çikolata zaten yedikçe yiyesi geliyoe insanın isteği daha çok alevlendiriyor ama kuru meyveler çok tatmin edici oluyor. Sürekli bir şeyler yemek istediğinizde de kalorisi düşük şeyler tercih etmeye çalşn. En azından kilo aldırıcı şeyleri akşam saatlerinde tüketmemeye çalışın. Bunun bir de lohusalığı var o dönemde de çok kilo alıyor bayanlar süt uğruna😊 sonra kilolar da yerleşince vermesi ölüm zaten. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Azrabetulunannesi ahaha merhaba kendimi gördüm bi an bende 30+2 oldum 14 kilo aldım ya bi ara kaşarlı tosta takmıştım kafayı hep ordan aldım ben ekmek yiyodum hatta günde 1 ekmek yediğim oluyordu sabah akşam tost hep bu son 1 haftadır yediklerine dikkat ediyorum meyve ağırlıklı yemeye başladım bu sefer canım normal yemek istemiyor akşam kahvalti öğlen meyve sabah kahvalti günü bitiriyorum 1 haftadır aynı kilodayım😂😂

Azrabetulunannesi çözümü asla yok. Kendini bağlamak dışında 😂
        Bende fazla fazla yiyorum mesela bugün kahvaltıda 1 ekmek yedim. Tutamıyorum kendimi, olmuyor yani.
        Canım da kalorili şeyler istiyor. Afedersin mantı, börek gibi 🙈

Azrabetulunannesi ama takmıyorum kiloyu ben bi an geliyo pasta börek çörek yiyorum veya anneme gidince tika basa yediriyorlar ozman alıyorum kendi evinde tek olunca fazla bisey yiyesimde gelmiyor ama yedim mi 2 kilo kadar yiyom 😂😂

Seda-34 ben öyle desem yok der öyle birşey sen yiycenki çocuk büyüyecek sana enerji olacak diyor 😅
          çikolatayı kendide çok sever o yüzden bence
          bu saatten sonra düzeltsem olur mu ki düzelir miyim biraz

Azrabetulunannesi sen eşittir ben canım ya benim esim de benden çok aseriyo o yüzden asla tutamıyorum kendimi🤣

Yemek yemeyi seven biriydim hamilelik bulantısız geçtiği için iştahım baya açık şuan 23 +3 te +13kilo almışlığım var abur cubur tüketmediğim halde 🙃

Kubraaa38 çözüm sunun lütfen yazmışım sen buraya kaç kilo aldığını yazmışsın tebrikler az kilo almışsın brawo sana 👍🏻👍🏻👍🏻

Azrabetulunannesi her öğün öncesi 2 bardak su için çok işe yarıyor birde her akşam 30 dk yürüyüş. İlk gebeliğimde çok kilo aldığım için diyetisyene gitmiştim. Onun tavsiyesi ile söylüyorum. Zararlı şeyler tüketmeyin demicem orası size kalmış 😅

Azrabetulunannesi tabi tabi sürekli youtube da dinlediğim doktorlar var onlardan duymuştum eğer kilonuzu fazla aldıysanız ben artık veremem battı balık yan gider demeyin. Kalorili yiyecekleri bırakıp yerine sağlıklı şeyler yemeye başladığınızda vücudunuz hemen toparlanır diyorlardı. Zararın neresinden dönsen kardır bence canım miktarı azaltamasan da yiyeceklerin kalitesini değiştirebilirsin bence yavaş yavaş😊