NebahatBoncuk Sıcak çay içmemeliymişim çünkü içersem bebeğimi yakarmışım…. varmi boyle bisey kizlar allah aşkına yavv. Sizin duydugunuz en ilginc hurafe çesidi varmıydı
mercimeginanne NebahatBoncuk 😂😂 o zmn asitli bişeyde içilmesin bebek erir 😂😂 kim diyorsa he de gitsin ya 😂😂
annebali12 NebahatBoncuk sakız çiğneme boklu olur aynaya çok bakma deli olur saçını kesme ömrü kısa olur. 🤷♀️ Dondurma da yeme o zaman çocuk içerde donar 😂 üşütür hasta olur. Her diyene inanmamak gerek aşkım kafana göre takıl
Ohaezgi NebahatBoncuk öfff ne alaka 😂 kesenin içinde korunuyor bebek zaten banada anneannem soğuk su içme bebeğin kafası üşür demişti çok gülmüştüm 😂
Lraybrs NebahatBoncuk kahkaha attım 😂😂 bir çok bilmiş teyze de bana dondurma yeme sakın çocuk üşür demişti 😂😂aval aval mala bakar gibi yüzüne bakmıştım. Şakaysa komik, değilse daha komik demiştim birşey diyememisti 😂 çıldırıyorum şöyle saçmalıklar duyunca 😬
NebahatBoncuk mercimeginanne 😂😂😂 ayy onuda dediler demezler mi. Benim bu 4. Gebeligim 3 ünü kaybettim kan pihtilasmasi sorunundan. Kola icmedin dimiictiysen erimistir dediler. 😂😂
NebahatBoncuk annebali12 valla bende takilmiom ama merak ettim acikcasi varmi boyle laf duyan diye. Malum benim cevremde herkes prof. 😂😂 onlara kalsa doktora gitmeme gerwk yok karnim buyuyorsa tamam bu iş
seymabykn annebali12 hahaha dediklerini ilk defa duydum komiğime gitti bu nasıl söylentiler ya hey Allah ım 😂😂
25moonlight-2021 annebali12 siz dondurma deyince aklıma geldi. Biri post açmıştı arkadaşım dondurma yemiş çocuğu donmuş bende yersem birşey olur mu diye 😂😂😂neler neler var
Gizemceylan annebali12 ay benim annem de söyleyip gülüyo sakız meselesine 😂 ilk aylarda çok hazımsızlığım oldu ben çok sakız çiğnedim 😂
Gizmolata Ohaezgi ya kıyamam😂 annane sonuçta yaşlı kadın hadi onu anlıyorumda 40 lı 50 li yaşlardaki insanlarda böyle düşünüyor daral geliyor bana😂
Sevimli96 Limon yiyincede turşu olsun o zaman tövbee😁 saç kesmeyi Bendr duydum ama kestrcem valla uğraşamyorum yoruyor artk 😁
annebali12 seymabykn kim biilir duymadığımız daha neler var belki yaşanmış gerçek olaylardır bilemem 🙈ama her nedense gidipte saçımı kestiremiyorum inanmış gibi 😂😂