BuketSoner Tuzu kesin bol sıvı su alın vücutta magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş yanı sıra uzun süre ayakta kalmak ve yorulmakta el ayak şişmesine sebep oluyormuş tansiyon ölçümü her gün yapın bu ara da32.haftadan sonra çok önemli gebelik zehirlenmesi de vücutta şişlik yapar unutmayın
HAU BuketSoner yürüyüş su tüketimi meyve sebze haraket temizlik merdiven inip çıkma dinlenme tansiyon ölçümü yapıyorum Allah korusun
CupCake HAU bende yeni girdim 33. Haftaya , elde ayakta şişmeler var , ödem oluyor maalesef , ellerimi yumruk yapıp açınca tuhaf bir ağrı oluyor , hepsi ödemden bence😓
Ozerhome HAU bende 34+4 üm benimde ara ara giren kramplar var. Şükür hiç şişkinlik ödem olmadı. Ama dikkat et yediklerine belki yediklerine kaynakli da olabilir ya da hamileliğin son ayı vücut daha da ağırlaşınca ödem olarak da dışarı atıyor olabilir
HAU Ozerhome hep dikkat ettim kramplarım mide yanmam geçti sadece ödem şişlik elde uyuşma var son zamanlar zor geçicek sanırım
HAU minik_kalbim geceleri zorluyor uyuşma maf etti beni ayaklar aşırı şiş ayakkabılar bile denk gelmiyor artık 😒
HAU 2pasaannesi bir iki defa oldu o durum bende onuda doktorum kılırdaklardan oluşan ağırlığı ayaklar dizler çektiği için olur demişti
HAU Tugba_0 bende aynı şeyleri yapıyorum hareket dinlenme yürüyüş su tüketimi temizlik falan ama bende aşırı var fayda yok 😔
HAU Ebruderya düzenli bir şekilde maden suyunu tüketiyorum her gün onunda faydasını mide yanması ve kramplara iyi geldi onlar geçti şişliğe ve uyuşmaya faydası olmadı
HAU minik_kalbim söyledim p.tesi günü ama olabilceğini normal olduğunu söyledi tahlillerimdede bi sorun çıkmadı
Dlkelc09 HAU aynenn hepsi de var beni zorluyor baya doktorum normal demişti. P.tesi kontrolüm var magnezyum kalsiyum neyse artk yazmasinı isteyecegm . Sabahları ellerimi hissetmiyorum kütük gibi kalıyor saatlerce. Bel kasık ağrım hiç yok ama sırt el ayak ağrısı var
Crnce Ebruderya maden suyu tüketirken dikkat etmek gerekiyor içersinde çok fazla tuz var ödemi tetiklersiniz