Gizemky Kızlar sizlerde durum ne ben bir türlü doğuramıyorum gelsin istiyorum artık her gün bugün olur mu diye kalkıyorum ama tık yok hanımefendide 😍 ilk bebeğim bir yanda korku bir yanda heyecan herşey karmakarışık gelmedikçe daha da geriliyorum
E-v-A101 Gizemky bizimde bir saat sonra 9 olacak Allah’ın izniyle yerini çok sevdi oğluşum gelmeye niyeti yok Ya benim ara ara. Kasılmalarım oluyor kanala girmemiş. Daha. Gayet rahat hareket ediyorum. Karnım. Aşağı düşmüş Onun dışında hiçbirşey yok ilk bebeğim daha ne vakit gelir bilmiyorum 🤷♀️
Hnf97 Gizemky benimde son 8 hafta yarim saat sinra son 7 gelmiyor minnoş kizim bende artık çok sabırsızlanıyorum sağlıkla gelseler artik😇
Ssmzsh Gizemky son 5 ama yok ilişki dışında herşeyi yapıyorum yürüyüş merdiven in çık squat yapıyorum ama yok 😪
Gizemky Alfabetaa ya bende diyorum kalacak çıkmayacak sanırım bu gidişle ben onu değil o beni doğuracak bedenimi ele geçirdi küçücük haliyle 😬😀 yapıyor musun Doğum başlasın diye bişeyler taktik yok mu🤔😩
E-v-A101 Gizemky ilişki sukuat yürüyüş öneriliyor sukuat ve. Yürüyüş olduğu kadar yapıyorum ilişkide küstüm eşimle 😒 Yoksa şimdi çoktan doğumu başlatırdım 🤪😁😁
Alfabetaa Gizemky ya yürüyebildiğim kadar yürüyorum günde ama yeterli mi bilmem günde 20 squat yapıyorum pilates topunda 8 çiziyorum öne arkaya yana sağa sola😂 hurma yiyorum birde perine masajı yapıyorum ama inşallah yarar işe ne diyim 😣
Gizemky E-v-A101 ben bugünü bitti saydığım için sekiz dedim sende dokuz sayılırsın artık😀 ya uyuyup uyanıp doğursam diyorum artık zaten çok zor geçirdim gebeliğimi birde inatçı çıktı benim kız 🤦🏻♀️ İnşallah sağlıkla gelsinler de🤲🏻❤️
Gizemky E-v-A101 😀 allah seni 🤦🏻♀️ Ben dün beş saat yürüdüm resmen hırs yaptım😀 ama gördüğün gibi galip gelen bebekler 😀 barış sen barış eşinle belki işe yarar hakikaten 😀
Gizemky Alfabetaa hayatımda hurma tadı bilmezdim ağzıma sürmezdim hurma bile yiyorum artık 🤦🏻♀️😀 ama bende işe yaramıyor neden neden😀 perine masajını duydum ama hiç denemedim eşime söylemeye de biraz çekindim nedense 🤦🏻♀️
Gizemky Hnf97 sende 7 olmuşsun artık son saatleri saymıyorum ben 😀 bende çok sabırsızım ya 🤦🏻♀️ Çok merak ediyorum nasıl bir duygu çok acıyacak mı vs vs herşeyi… ama bizim ayın bebekleri tembel sanırım😬
E-v-A101 Gizemky Kız ben inatçıyım o benden inatçı bakalım hangimiz ilk adımı atacak 🤷♀️ Bu arada. Sağlık ocağına da gidiyorum ben orada takibimi yapan ebe normal doğumun kolay olması için yere çömelerek temizlik yap. Bacaklarını aça aça yap dedi. Fikir olsun temizlik yaparken ben Pazartesinden itibaren başlayacağım
Gizemky E-v-A101 ağırlaştın mı ne demek ayaklarım shrekin karışı fiyonanın ayaklarına döndü yemin ederim 😀 foto atamıyorum atabilsem görünce korkudan senin doğum, postu terkedemeden başlar😀😀😀
Alfabetaa Gizemky eşin sonuçta çekinme nolcak😁 perine masajını genelde doğum esnasında kesi olmasın diye öneriyor doktorlar aslında o yüzden yapıyorum bende
Emine_81 Allah aşkına ben napim 😂40 hafta bitti tık yok bendede 3. Doğumum olucak inşallah ama yine heycan sabırsızlık beklemece ne zaman nasıl gelicek sancim merak ediyorum
E-v-A101 Alfabetaa aynen Ya elin adamına perine yaptırıp eşe. Çekinmek de olmaz dimi. Ben en iyisi. Barışayım eşimle sonra yine küserim 🤪😁😁😁🤪🤪😂😂