TazeAnnee6767 Yasminalkan canm benm bn 5 aylık evliyim 4 ay istemdk tabi son bir ayda hayrlısi ddik ve ilk denemmde o ay hamile kaldım şükürler olsun
TazeAnnee6767 Yasminalkan gebelikte şükürler olsun hiç bir sorun yasamdm zaten hamile kaldığımi ben 10 gün öncesinden başlayan adet belirtilermn olmaması sebebiyle ogrendm ovulasyon testi kullndm şans eseri instgramdan gezinirken filan bir sayfaya denk geldim bakam dedim yumrtlma testi dgrumu diye dusundm aldm kullndm ve sonrasına şükürler olsun yumrtlma günümü öğrenip hamile kaldım 6 haftalikyiz 😀 canım aldığını ovulasyon testini aratr öle al cnku ben aldgm sitede forumda yazanlar oldu hep netten alipta gününü yalns takip cikabliyorms bunu o siteden alipta hamile kalan arkadaşlar söyledi. Hangi marka kulniyorsn sen canm
Yasminalkan TazeAnnee6767 çok iyi ya ilk denemede vala sevindim hayırlsıı olsun canım 🥰☺️☺️ instadan bir gevenin günlüğü diye enru hanım var onun testlerini kullanıyrm bnde 7 aylık evliyim 4. Denemedeyiz inş. Bu ay olur açıkçası rahim hazırlanıyor gebeliğe diyenler var sen hangi marka kullanıyorsun
Tuugce Kizlar adete son 2 gun ama 2 aydir 3 gun gecikmeli geliyor,,bu ay yumurtlama gununde tek iliskiyle olurmu cok meraktayim bel agrim basladi tutmadi heralde paylasmak istedim
TazeAnnee6767 Yasminalkan canm birde fazla dusunmiyceksn strese grme olmuyor diye bu durum seni prolaktin yüksekliğine bile sebep olabilir
Yasminalkan TazeAnnee6767 işte onu yapamıyrö stres çokmokuyor onu aşmıyrm çift rahimli oldugumu ögreneli 5 ay oluyor
[silindi] Cansu_93 son 5 gün ama bir yandan da olmasa biraz kilo versem öyle olsa diyorum aşırı kilo aldım ya😔 bu kiloyla hamile kalırsam fenaaa
gmze36 Cansu_93 kızlar bişey sormak istiyorum ben daha yeni öğrendim gebeliğimi hcg değerleri söyle arttı salı günü 1.02 çarşamba akşam 4.98 perşembe sabah 7 de 7.14 cumartesi sabah 22 bugün 36.15 sizce düzgün ilerliyor mu
Cansu_93 gmze36 canım yanlış forumdasın 🙈 yeni gebeler vs birsuru acilmis forumlar var oraya sorsan bu sorunu daha iyi olur 😏
nuran_orhan Eda_nur46 Eda_nur46 kasık HEY03D Mega123 kasık agrınız ve göğüs hassasiyetiniz varsa inşAllah hamilesinizdir🤲 Bende de aynısı olmustu hamileyim şuan 🤗
HEY03D nuran_orhan kendime diyorum ki “olmadı bu ay bir dahaki aya denersin” içten içe diyorum ki “nolur olmuş olsun “ 😅 kendi içimde bile cebelleşiyorum 🥰 hakkımızda hayırlısı olsun ♥️😍
nuran_orhan Cansu_93 içini ferah tut bazıların da hiç göğüs ağrısı olmuyor ya da bi kaç hafta sonra başlıyor inşAllah güzel haberlerini alırız 🤲