Gamzeakd pink_dream25 aynen öyle canım 🥰 herkes şaşırıyo 6 aylık mı diyor. Bende geç çıkmasını isterdim daha 3. Ayda zorlanmaya başlıyorsun çünkü .
Gamzeakd pink_dream25 şöyle söyliyim zayıf hamile kalanlarda daha çabuk çıktığını söylüyorlar hiç göbeğim yoktu ikisinde de birinde 42 şimdikinde de 47 kiloyla hamile kaldım . 🥰belki de ondandır .
Kiymtaysenur İlk gebeliğim 21 haftalığız hala belirli bir şekilde çıkmadı gören sen mi hamilesin diyor
Serapveminikleri pink_dream25 Krem hiç kullanmadım ya benimde 2 ci gebelik ve 14 ten beri burdayım diyo şimdi 20 yım maşallah var ilk kızımda 25 olmama rağmen yoktu kimi hamilemisin belli değil detdi bendemi kullansam ya kararsız kaldım 🙄
Gull_94 pink_dream25 regl olunmasıgından o sıskınlıktır bunyeye baglı ama tam olarak bı hamıle gobegı soruyosnz 20 haftyo bulur merdeyse gobek seklı alması sertlesmesı vs
Nrgsalp pink_dream25 benimde ikinci febelik 18 haftalığım baya karnim çıktı. Ilk gebelikte 6 ci ayında bile hic belli olmuyor du
Nrgsalp pink_dream25 bnde özellikle geceleri öleyim. Simdiden boleysem 9 cu ayimi düşünemiyorum diyorum .karnim cokk sis ve aldığım kilo direk karnıma gitti