2bebis1anne Glsmmm88 brnimde 10 haftalik olucak ikonci gebeligim karnim cikti sabah uyandigimda bile gotmiyo vede kilo falanda almadim gercekten 2. Bebekte cok daha cabuk çıkıyormuş
2bebis1anne pink_dream25 yok ya cok fazla olmasada benim cikti benim ilkte hic yoktu 6 aylik olana kadar hic yoktu vede yayikti gobegim bunda benim fark edebilecegim sekilde dik cikti
E-v-A101 Sivas-torunu33 kız benim o kadar şişlik oluyordu ki ay lav you filminde fehime vardı ya üç aylık diye övüne övüne gösteriyordu bende aynen onun gibi olmuştum 😂😂😂
Malidlgz pink_dream25 valla benim doğumdan önce de göbeğim vardı çatlakları vardı hep kilo alıp vermekten şuan bebisim 10 haftalık oldu daha karnım çıkmaz sanmıyorum çıksa da çatlak umrumda değil valla zaten vardı bebebgim sağlıkla doğsun da
MinikKoala pink_dream25 çatlama olayları biraz genetik gibi canım ne kremler yağlar kullanıp çatlayalar var hiçbirşey kullanmayıp aynı kalanlarda … ilk gebeliğimde 7. Aydan sonra çıkmıştı çok rahattım bu seferki 4. Ayda kocamandı ve çok rahatsız edici birşey sanki 1 yıldır hamileymiş gibi hissedşyroum kendimi 🤣
magnolia_ pink_dream25 ilk hamileligimde be krem kullandim ne yag kullandim sadece kasintim oldugunda kasimadim ovaladim tek bir catlagim olmadi gobegimde yapisalda olabilir tabi herkez bir olurmu bilmiyorum ama kasima olayina dikkat edin
Tugba111 pink_dream25 güncel olarak söylüyorum 30. Haftadayım daha yeni yeni göbeğim şişiyor ara ara sürün ama 20 den önce göbeğin çatlayacak kadar şişmesi zor sanki. Cildiniz kuruysa banyo sonrası yavaş yavaş sürün ama sürülenler kimyasal sonuçta ilk 3 ay ne kadar az o kadar iyi :)
magnolia_ 5+6 dayım bu gün itibari ile 6 haftalık olcaz ama ben ne ilk hamileliğimde nede ikincide (düşük) bole görmedim okadar yiyorum okadar su içiyorumki karnım hamilelikten değil yemekten şişiyor 😂
Buketkucuk pink_dream25 o haftalarda göbeğinizin çıkması imkansız adet olamadığınız için rahim kaslarınız geriliyor ve şişiyor ayrıca gazdan ötürü de şişkinlik oluyor benimse öyleydi benim karnım 12.haftada belli oluyordu 16.haftada bariz belirgin olmaya başladı
Gamzeakd pink_dream25 iki gebeliğimde de 9. Haftada çıktı göbeğim herkes gaz dedi ama inmedi 🥰 herkes farklı vücut yapısına sahip 5 aylık olup hala karnı çıkmayanlarda var . Yağıda 3 aydan sonra başlayabirsiniz .
Gamzeakd pink_dream25 aynen öyle canım 🥰 herkes şaşırıyo 6 aylık mı diyor. Bende geç çıkmasını isterdim daha 3. Ayda zorlanmaya başlıyorsun çünkü .