Suzii-90 Gizmolata ya canim benimde suyum fazla çıktı dün sabah gitmiştim seker yukleme yaptik 50 gr lik o da yüksek çıktı yarin 100 lük yapılacak ya bu suyun fazla olmasi ile ilgili Firdevs Hanım beni rahatlattı ama korkuyorum yaa 😔 senin ki normale döndü mü seker yüklemesi falan yapıldı mı sana da
Gizmolata Suzii-90 ben çarşamba 24. Haftama giricem canım sabah yapılcak şeker yüklemesi. 10 gün oldu daha firdevs hanıma gideli şimdi çarşamba bakıcak tekrar ama benim hem kanda hem idrarda şeker çıktı malesef muhtemelen yüklemedede çıkıcak
Suzii-90 Ozgulos canim yüzünü göstersin diye bekledik dün ve yakaladı gülerken resim verdi kac tane hem renkli hem siyah beyaz eşim de girdi Firdevs hanim da benim gibi babaya benzetti bizim sipayi 😁🤣
Ozgulos Suzii-90 ne güzel çok sevindim, biz hala göremedik yaa, çok merak ediyorız, inş bizde görebiliriz
Alinamoms Suzii-90 ama babalar giremiyor diyebiliyorum yani ben en son 2 hafta önce gittim izin vermedi.
Suzii-90 Ozgulos insallah canim bizimki de dönmüyo göstermiyo ama bi iki hareketle döndürüyo Firdevs hanim utangaç bebis diyo bizimkine zorla yüzünü görüyoruz 🤣
Suzii-90 Alinamoms evet ilk defa aldi benim esimi de 24.haftadayiz hic almismiydik dedi hayır dedim çağırdı iste bir kere falan alıyor sanirim ben bazen video çekiyorum
Seycanatay Ozgulos ben başından beri Firdevs hanıma gidiyorum 37 haftalık oldum muayene ücreti 165 TL kendisinden çok memnunum basından beri çok ilgili tatlı dilli bir doktor :)
Smyyeakyldzz00 Seycanatay peki doğum ücreti hakkında bilginiz var mı ?? Bende firdevs hanıma gidiyorum ama henüz 12. Haftamdayım :)
Ozgulos Seycanatay yaa ne güzel ne şanslısınız, bende dünden beri hakkında çok güzel yorumlar okudum, mutlaka bir gidip tanışmak istiyorum, inş bende öeönun kalırom 32 haftalık hamileyim, zamam azalıyor içime sinen bir doktor bulmam lazım artık
Alinamoms Smyyeakyldzz00 en son yılbaşından önce sezeryan 4000 normal 3700 demişlerdi ama yılbaşından sonra zamlanmış sanırım normal 4000 sezeryanda 4500 falan olmuştur konakta.
Mydarling Alinamoms Ne olursa olsun Temel Tan’a gitme. Keseyi göremedi diye rahim filmi istedi insan kanda da bakar gebelik var mı diye. Ertesi gün başka doktorda kanda baktılar ki hamileyim.
Alinamoms Mydarling kesinlikle sana katılıyorum temel beye gitmeyin de kime giderseniz gidin onunla ilgili çok kötü yorumlar okuyorum. İnsanlarla fiziksel özellikleriyle hatta eşleriyle ilgili bile dalga geçiyormuş lakap takıyormuş hastalarına kendini komik sananilir ama hiç hoş bişey değil.
Seycanatay Evet eşim basından beri hiç giremedi ben video falan cekmiştim öyle gördü.. ama bizim bebek zaten hiç yüz göstermedi ben bile bişey göremedim bu zamana kadar :)
Seycanatay Alinamoms ben geçen gün sordum 3700 normal 4000 sezeryan dediler ama benim doğumum Şubat başı ilerleyen aylarda artacak sanırım dogum zamanını sordular cünkü
Alinamoms Suzii-90 inşallah renklide bizi de çağırır garibim eşim hiçbirşeyini görmedi hep videodan 🤦🏻♀️ cinsiyetini bile tek öğrendim.
Alinamoms Suzii-90 inşallah kuzum 20ye girdik baaklım renkli ultrasonda tekrar şansımı denicem belki bu sefer bizi de alırda eşim gün yüzüyle bir görür doğmadan 🤲🏻
seldaas inci4141 Betül nalbant nasıl bunu da duydum ve hatta randevum vardı son anda iptal ettim konak hastanesine gittim. Ama hala betül hanımını düşenebilirm iyyise
inci4141 seldaas Betül hanimi çok beğendim ilgili bir doktor. Ben tavsiye ederim. Firdevs hanımda öyle bence kafanızda soru işaretleri kalmasın eğer gebeliğinizin erken dönemindeyseniz ikisini deneyin derim.
seldaas Alinamoms burdan çıkardığım yorumlarla ya konak hastanesi firdevs hnım ya da cihan betül nalbant. Zaten ikiside birbirine yakın müadil hastaneler. Muayene ücretleri vs aynı. Benim eşimin arkadaşları hep Betül de doğum yapmış o yüzden bana hep cihan cihan diyor bi de iş yeriyle cihan hastanesinin anlaşması var diye😬
Alinamoms seldaas bencede firdevs hanıma bir gidin baktınız beğenmediniz betül hanımla devam edersiniz. Doktor çok önemli ben bunu bilir bunu söylerim başıma çok şey geldi ilgisiz ve bilgisiz doktorlar yüzünden. Ağzı yanan biri olarak şuan hastane bile umrumda değil ama doktor herşeyden önemli.