Gizmolata bende anlamadım benmi de bir arkadaşım omda dopum yaptı oda memnun kaldı diye bende ona gittim, yapışan yorumlarda çok iyi, ama bizi bir türlü iletişim kuramadık sanki kendisi ile, yüzü hiç gülmüyor sanki, sert ve mesafeli konuşuyor gibi, 8 aydır ilk defa dün randevumuza on dl geç kaldık, günün en son randevusu bizimdi, 32 hafta çalışamaz raporu verexekti dün bize, o yüzdem bi tek o saat boşmuş o saate aldık randwvuyu, akşam iş çıkılı trafiğine denl geldik biraz geç kaldık, ama zaten daha üç hasta daha vardı önümüzde onları aldı sonra bize sıra geldi, diyorki bi daha geç kalmayın beklemem, vaktinde gelin, ben 8 aydır bi kere vaktinde gitemedim randevuma hep en yarım saat bir saat bekliyorum, bazen acil doğuma gidiyor iki saat beklediğimiz oldu, o ladar para veriyorum özele geliyorum on dl da sen bekle yani nolmuş, bide söyleme tarzı hiç hoş değildi yani, bi daha beklemem nedir, biraz daha dikkat ederseniz randevu saatine sevinirim dersin olur, biter, cihazı eski sanırım, renkli çıktısı yok meseşa, ne bileyim bir sürü şey ıldu işte bana batan