Tazebirannecik Sseedd10 hmm henüz birşey demedi gittiğimde soracağım tekrar alttan bakarsa sebebini 🙏🏻
sedefyrs1101 Tazebirannecik Ben başından beri normal ultrasondan bakıldı bilmiyorum pek bilgim yok vajinal ultrasondan bakılmadı hiç
Pnrbyr-2555 Tazebirannecik keseyi görmek için bakmış olabilir belki alttan ama normal bakar diye düşünüyorum ben
Rbkny 5+4de keseyi ve kalp atısını gördük sadece doktor duydu kalbini cihazda yakalayamadı bize dinletmek için cok minik demişti ama pıt pıt atıyordu kalbi görmek bile yetti🥰
Kdk Tazebirannecik canım o senin durumuna göre değişiyor. Bende sadece 4+6da vajinal ultrasona bakıldı o da keseyi üstten göremediği içindi. Keseyi gördükten sonra bir daha da yapılmadı. Bazılarında kalp atışını üstten duyamadıklarında bakıyorlar bir de. Eğer üstten keseyi görüp kalp atışını duyarsa hiç gerek olmaz ☺️
Gzmclb1 Pnrbyr-2555 doktorum bana direk 7. Haftada gel garanti olsun dedi iki hafta sonra gideceğim umarım duyarız
Tazebirannecik Gzmclb1 bende keseyi 5+1 de gördüm 10 gün sonra gel garanti olsun dedi banada 2 gün kaldı resmen 10 gün geçmedi nasl iyimi diye 😂 Allahm bebeklerimze sağlık sıhhat versin inşallah duyarızzz 🙏🏻
Pnrbyr-2555 Gzmclb1 genellikle duyuluyormuş ama geç döllenme olunca hemen duyulmayabiliyormuş. Ama duyarsınız sizde inşallahh hiç sıkıntı yapmayın :)