Tazebirannecik Kızlar bebeğinizin ilk kalp atşını ne zaman duydunuz ? 6+1 iz 2 gün sonra doktor randevumuz var duyabilir miyim acaba sizler kaçıncı haftada duydunuz 🥰🥰
mom44 Tazebirannecik pazartesi randevum var 7 haftalık olucam bakalım daha hiç gitmedim inŞallah olur 🙏
Tazebirannecik sedefyrs1101 6+3 iken hala vajinal ultrason ile mi bakılıyor? Ben artık normal ultrasona geçmek istiyorum kaçıncı haftadan sonra normal bakılıyor
Dnz0601 mom44 benim de pazartesi ilk randevum var 5+3 olduk bu gün ben keseyi görmeyi umut ediyorum inşallah 🙏
Gizemnursu mom44 aynıyız bende pazartesi 7 haftalık olacam ilk kez gidecem doktora inşallah hayırlı haberler alırız ☺️
sedefyrs1101 Tazebirannecik Ben başından beri normal ultrasondan bakıldı bilmiyorum pek bilgim yok vajinal ultrasondan bakılmadı hiç
Kdk Tazebirannecik canım o senin durumuna göre değişiyor. Bende sadece 4+6da vajinal ultrasona bakıldı o da keseyi üstten göremediği içindi. Keseyi gördükten sonra bir daha da yapılmadı. Bazılarında kalp atışını üstten duyamadıklarında bakıyorlar bir de. Eğer üstten keseyi görüp kalp atışını duyarsa hiç gerek olmaz ☺️
Gullll35 Tazebirannecik 8. Haftadan sonra karından netleşti benimki o haftaya kadar rahim ağzını da kontrol ettiği için hep vajinal bakıyorlar.
Egeasigi Tazebirannecik alttan bakarsa hemen duyulur çok sağlıklı değil. ama ben karından istedim . ben 7 de duyacaktım bağırsaklarım müsade etmedi 8.haftada duydum
Tazebirannecik Egeasigi ben 5 haftalıkken gittiğimde alttan bakmıştı umarım artık alttan bakmaz 😔 bende normal bakılmasını istyorum 🤲🏼
Pnrbyr-2555 Ben 7.haftada duymuştum. Ancak erken döllenme ya da geç döllenme durumlarından dolayı duymazsanız bile tedirgin olmayın. Harika bir duygu ☺️
Tazebirannecik Pnrbyr-2555 ya inşallah duymak nasip olur çok heyecanlıyım 🥰 sağlıkla kucağnza alın inşallah sizde 🤲🏼
Gzmclb1 Pnrbyr-2555 doktorum bana direk 7. Haftada gel garanti olsun dedi iki hafta sonra gideceğim umarım duyarız
Pnrbyr-2555 Tazebirannecik keseyi görmek için bakmış olabilir belki alttan ama normal bakar diye düşünüyorum ben