Emine_81 3.kez normal doğumum olucak gunumde bitti 40 hafta oldu sanci gelirmi çok ağırlaştım napmam lazım tik yok bende
ExpatMom Emine_81 Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş, yarın 41. Hafta bitiyor gelmiyor bu bebek 🙄🤷
Emine_81 bltern1 hepsi farklı oluyo herlde 🤭 ilki suni sanciyla ikinci kendı sancimla ama bu ne zaman gelir nasıl olur bilmiyorum sancim gelirmi😊
Emine_81 bltern1 devlete gidiyorum ben pazartesi gel dedi kontrol amaclı başka bisey demedi benm istediğim sancim gelip gitsem iyi olurdu hayirlisi artık nolucak bakalım bekletirmi 41e kadar onu merak ediyorum pazartesi napicak
Omeralp20 Emine_81 ikinci bebeğim kızım 40+3 de geldi suyum geldi o şekilde suni sancı ile başlatıldı doğumum bunda nasıl olucak bilmiyorum inşaallah kendi sancım tutar o şekilde başlat
Emine_81 Omeralp20 ikinci doğum çok kolay ve rahat oluyor inanın 3. öyle olacagini bilsem hiç korkmam
Emine_81 ExpatMom neyse vardır bundada bi hayr bekleriz bakalım rabbim saglicakla kavustursun bebisimize😊
Mirayse1 ExpatMom simdi gün sayıyoruz yaa o gün 0 olduktan snra nasıl gecmek bilmez yaa canım benim. Max 7gün var önünde öle düğün bari moral olsn
Emine_81 Omeralp20 fazla fark yok benmde aralarında 2bucuk yaş vardı çok kolay oldu sizinde öyle olucak inşallah valla hiç korkmayın bakın görüceksiniz 😊