Hmdsena2019 vuslatim34 🤲🏻🤲🏻 Amin canım Rabbin cümlemize gelecek günlerde hayırlısıyla müjdeler gizlemiş olsun 🌹🌹
Nkayserili90 Hmdsena2019 aa başladın mı canım tüp bebeğe çokk sevindimm🙏🏻🙏🏻 Hayırlı haberler al inşallah ya valla şimdi gördüm
Hmdsena2019 Nkayserili90 evet canım 24 martda başladık yumurta toplandi taze transfer yapmadı progestan biraz yüksek die adet oldum gittim ilaclara başladıkl yarın kontrol var gün vercek transfer için bi aksilık olmazsa 😊😊
Nkayserili90 Hmdsena2019 geçen hafta gittim en son keseyi gördüm salı günüde bebeği görmeye gidicez inşallah görürüz kalp atışınıda duyarız🙏🏻 Kan sulandırıcı hap ve oksapar iğne kullanıyorum canım
Hmdsena2019 Nkayserili90 Amin canım artık geri deil saymaya başlarsın 😊😊 ilaclarıni ihmal etme kullan 👶🏻👶🏻
Nkayserili90 Hmdsena2019 inşallah canım benim inşallah, kullanıyorum canım, inşallah seninde hayırlı haberini alırız🙏🏻
Nkayserili90 Hmdsena2019 canımm nasılsınn, kaç gündür aklımdasınn adını bulamadım bitürlüü eski yorumlardan buldum şimdi naptınn transfer oldun mu bebiş var mııı❤️🙏🏻
Hmdsena2019 Nkayserili90 iii çok şükür evet transfer oldum canım 3 aylık olduk bile 👶🏻👶🏻 Sen nasılsın bebiş nasıll ??
Nkayserili90 Hmdsena2019 oyy yavrumm maşallah yaa çok ama çokk sevindimm inann🙏🏻🙏🏻 Bizimkide iyi çok şükür aramız pek yok zaten bizde 4 aylık olduk 😁😁😁