Gizemmmmmmkync Nkayserili90 maşallah canım ilk denemen miydi tüp bebek ay çok sevindim senin adına sağlıkla al kucağına inşallah
Nkayserili90 Gizemmmmmmkync evet canım 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen olmayınca gectiğimiz ekim ayında tüp bebek yaptırmıştık aralıkta kürtaj oldum, şimdide normal yolla oldu
Gizemmmmmmkync Nkayserili90 probleminiz neydi canım tüp bebek yaptırdınız ? Benim iki yıl korunmasız olmayınca bende Ekim de yaptırdım. Aralık’ta kürtaj oldum boş gebelikten. Bende pko var
Nkayserili90 Gizemmmmmmkync valla canım aynı durumdaymışız korunmadığımız halde 1 yıl boyunca olmadı, ekimde tüp bebek yaptırdık, boş gebelik oldu aralıkta kürtaj oldum bende
Nkayserili90 Gizemmmmmmkync kafana takma düşündükçe olmuyo ben tamamen atmıştım kafadan hatta işe başladım ben sağlıkçıyım radyasyonla alanda çalışıyorum bide işe girdim 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim bugunde istifa ettim mecburen😂😂
Gizemmmmmmkync ArenMom embriyoları göndermekte bir tüp bebek maliyeti.. eğer ikinci kez olursa göndermeyi düşünüyorum.
ArenMom Gizemmmmmmkync evet öyle ama enazından kafanız rahat olur ve sağlam embriyo nun tutunma şansı daha yuksek
Hmdsena2019 vuslatim34 canim 7 yumurtam döllenmiş donduruldu doktor adet olunca gel demişti gittim transfer için ilaclara başladık pazartesi kontrole gitcem rahim istedigi kalınlıga gelmişse transfer için gün vercek bana 😊😊
Nkayserili90 Hmdsena2019 aa başladın mı canım tüp bebeğe çokk sevindimm🙏🏻🙏🏻 Hayırlı haberler al inşallah ya valla şimdi gördüm