mhsn ikincimucizemmmm çok uzun değil mi dedim bende iki hafta içinde belli olur aslında ama ben 3 hafta diyerek garanti süre veriyorum dedi,iki hafta deyip te duyamazsak sonraki haftayı anne çok zor çok sitresli geçiriyor dedi bunu yaşamamak için bekletiyorum dedi bide tahliller verdi burdan da her şeyin yolunda gittiğini teyit etmiş olacak sanırım
ikincimucizemmmm mhsn çok iyi demekki doktorun garantici canım mesela ben cumartesi gideceğim doktora ya erkense ya duymazsam diye stresle geçiriyorum günlerimi neyseki çalışıyorum işe git gel günler hızlı geçiyor sadece bulantı ve halsizlik çok etkiliyor beni
mhsn ikincimucizemmmm vitamin değerlerime hcg ye bakacak keseyi direk gördü her şey temiz gayet güzel dedi ama yinede 3 hafta uzun bir süre yapacak bir şey yok işe git gel bir şekilde geçireceğiz
mhsn ikincimucizemmmm insan illaki stres oluyor.bende çalışıyorum halsizlik ve uyku hali bende de oluyor evde olup yatağa yorgana gömülmek istiyorum inanki.Allahtan bulantım yok sadece midem biraz ayaklanmış gibi hissediyorum canım bir şey istemiyor bu yüzden 😏 inşallah duyarsın cumartesi kalp atışını 💓
Merveemin_96 mhsn ikincimucizemmmm kızlar bende 6+6 yız kasık ağrım ve bel ağrım oluyor sizdede oluyormu
Sedacakir [silindi] sakin ol canım duyarsın 7.hafta içindeyken duydum ben ☺️ Şimdi rabbime şükür 22 haftalığım bir oğluşum olacak 🙏
Sedacakir [silindi] ki benim yaşadığım stresi bir bilsen ameliyat oldum antibiyotik kullandım ben hamileymişim bilmiyorum o zaman, uykularım kaçtı kalp atışını duyana kadar
helezon_92 Kızlar benimde 6hafta 4 günlük dün gittim ve çok şükür kalp atışını duyduk. Darısı sizin başınıza insallah . Bu arada benim de çok fazla kasık ağrım var . Doktor kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
Serpilbb [silindi] benimde geç döllenme hatta geciktiğim günden 15 gün sonraki kan testim bile negatif çıktı ama sonrasında 10 gün sonra kasığımdaki kramplarla anlamıştım hamile olduğumu 😄 sonra gittiğimde kese gözükmedi ama 4030 çıktı değerim 2 hafta sonrasında kalp atışlarıyla birlikte bebeği gördük 😄yani korkmayın bende çok korkmuştum niye diye ama sebep geç döllenme benimki ise bayaa geç 😂
[silindi] Mel2 canım ben gittim bugün 7+1im normalde,önce karından baktı hiç bişey görülmedi alttan bakalım dedi alttan baktı gördü kalp atışını da duyduk çok şükür geç döllenme olmuş 6 haftalıkmışım normalde içini ferah tut senin de öyle olmuştur bence
Selenbale13 [silindi] canım bende 5 +2de gittim ultrasondan baktı kesem çok küçükmüş ve kesenin etrafında kanama varmış benide 10gun sonraya falan çağırdı sizdé kanama alanı kötü birşeymi