Hazal3509 Esma_zrl bebek sağlıklıysa zaten ayda bir kontrol istiyor benim düşük tehlikem var diye 2 hafta sonra ya vermişti ama ben ufak bi sorun yaşadım ondan bu hafta gittim
Barbi Esma_zrl Eğitim hayatımda da normaldede buna hiç rastlamadım.Rastlayacağımıda sanmıyorum böyle bir bilgi yok literatürde 🙃.çok inandırıcıysa size göre hiç girmemekte bir tercih tabi 🙂 bebek rahatsız olmasın maksat
mhsn Kızlar merhaba,6+4 üm bende,hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk kez gidicem kese kalp atışı 💓 görürmüyüz duyarmıyız bilmiyorum 🤷♀️ Allah herkesin yardımcısı olsun.🙏🏻
[silindi] mhsn 5+2de keseyi gördüm ben doktora kalp atışını vs duymak istiyorum garanti olacak bi zaman geleyim dedim 20 gün sonra çağırdı bende bekliyorum. Normalde her hafta çağıracaktı sanırım
ikincimucizemmmm Cupkek merhaba canım kalp atışını duyabildinmi seninle aynı zamanda bende kalp atışını duymaya gideceğim 6+4 te
fagusoriantalis Selam kızlar 5+2 de gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik. Sizce normal mi? Ne zaman görürüz tahmini?
ikincimucizemmmm fagusoriantalis normal cnm 10 gün sonrada pıt pıtları duyarsın bende 5+2 de keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için cumartesi gidicem 6+3 oluyor
mhsn [silindi] 9 ayımız böyle beklemekle geçecek anlaşılan 🥰sağlıklı olsunlarda varsın bekletsinler ne yapalım 🐣🤗
[silindi] 6+1im benim midem bazen çok hafif rahatsız ediyor şu an başka bir şey yok. Gazım çok akşamları aşırı karnım şişiyor giydiğim şey bile sıkıyor 3 ile 5 hafta arasında aşırı uyuyordum halsizlikten hep yatıyordum şu an daha iyiyim sanki şükür
ikincimucizemmmm [silindi] benim de karnım çok şişiyor sanki 9 aylık gibiyim şişkinlik rahatsızlık veriyor mideye doğal maden suyu içiyorum canım biraz rahatlatıyor sende demeyebilirsin
mhsn ikincimucizemmmm amin kuzum ya inşallah çok heyecanlıyım hayal kırıklığıyla dönmek istemiyprum 😢
patuli Esma_zrl ben her hafta giriyorum ve girmek zorundayım. Tüp bebekle hamile kaldım. Zararı olsa doktor sokmaz diye düşünüyorum
mhsn Arkadaşlar ben gittim keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için 3 hafta sonraya gün verdi çok uzun değil mi ya nasıl bekleyeceğim 🥺garanti olsun diye 3 hafta dedi
ikincimucizemmmm mhsn neden o kadar uzun süre vermişki ben keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi cumartesi gideceğim inşallah sen kaç haftalıktın canım
mhsn ikincimucizemmmm çok uzun değil mi dedim bende iki hafta içinde belli olur aslında ama ben 3 hafta diyerek garanti süre veriyorum dedi,iki hafta deyip te duyamazsak sonraki haftayı anne çok zor çok sitresli geçiriyor dedi bunu yaşamamak için bekletiyorum dedi bide tahliller verdi burdan da her şeyin yolunda gittiğini teyit etmiş olacak sanırım
mhsn ikincimucizemmmm vitamin değerlerime hcg ye bakacak keseyi direk gördü her şey temiz gayet güzel dedi ama yinede 3 hafta uzun bir süre yapacak bir şey yok işe git gel bir şekilde geçireceğiz