Azrabetulunannesi Rabis135 canım iyisi kötüsü olacağını sanmıyorum küvetin şoka gelmişti oradan aldım genelde iyi oluyorlar filesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim iyi bir file alabilirsin ben köpük file aldım
bltern1 senaack file değil banyo aparatı aldım ben daha rahat oluyormuş file içine göçebiliyormuş bebeğe batabiliyomus üstünde köpük kalıyormuş öyle dediler
058elf Rabis135 hayır canım ekstra bi ücret istemiyo 50₺ üzeri olunca eve ücretsiz getiriyolar, 50₺ altında olunca marketten al seçeneği var. Bende çok beğendim 101 deki nasıl bilmiyorm ama şoktaki daha tatlı geldi bana 🤗
Bahardali Rabis135 e bebekle güzel modeller var file olarak içi topcuklu olanlaro tavsiye ederim. Birde demeden geçemicem 😁 bebek doğduktan sonra da tek eksiğiniz küvet olacak bilin 😁 insan duşa girecek vakit bulamıyor bulsa da 5 dakka 😁
Elifbc Rabis135 ebebek de baby plus diye bi marka var beşli set halinde ben yazın 69 TL ye almıştım şu an 99 TL olmuş fiyatı ama ürün çok güzel arkadaşıma da ondan almıştım o da kullanıyor 2 aydır çok memnun.
minik_kalbim Rabis135 canim benimde küvetim eksikti taaa ki şoka gelene kadar 😁hamileligin ilk ayindan beri bekledm şoka bime gelsin de aliym diye hemde tam istedigim gibi şeffaf balik desenli🥰toplam 52 tl tuttu.Ebebekte sadece küvet 65 tl yazik gunah
rafadanyumurta Rabis135 az önce trendyolda 20liraya gördüm. Tesettürü indirimden al sayfasının storylerine Bi bak orda linki var
mrsbiyolog Babyjem katlanır küvet hepsiburadada 175tl. Tek eksik bu ise kesinlikle katlanır almalısınız
Rabis135 mrsbiyolog cok cok uzun süreli kullanılacak bir şey değil yavrumm pahalı ya bı de işi bıraktım son ayimdayim para almayacağım o yüzden uygun fiyatlı istiyorum
CupCake mrsbiyolog bende katlanır almak istiyorum , ama kimileri bebeği yıkarken birden katlanır diyorlar , emin olamadım böyle bir şey mümkün mü 🙄
bltern1 senaack yok ya silikon o beyaz yeri plastik değil rahat oluyor arkadaşım bebeğine kullanıyor çok memnun