esraizmirli Rabis135 ben şokta cepten aldım maşrapası kovası küveti 53 tlye civilde sadece küvet 80 tlydi aynı desendi yani bir bakın isterseniz hatta a101 e de geliyor ayın 28nde 😂
Rumoss Rabis135 Ahh 🤦♀️keşke benim de tek eksiğim o olsaydı 😒Çarşamba günü şoktan almıştım şansın varsa kalmıştır bak istersen kuzucum gayette büyüktü kalmadıysa bu hafta bime geliyo ordan temin edebilirsin 🥰
058elf Rabis135 şoktan aldım canım 53₺ ydi yanlış hatırlamıyosam. uygulamasını indir hala var olarak gözüküyo eve de getirdiler kapıda ödeme yaptım gayet de güzel 😉
bltern1 senaack file değil banyo aparatı aldım ben daha rahat oluyormuş file içine göçebiliyormuş bebeğe batabiliyomus üstünde köpük kalıyormuş öyle dediler
ysfali06 Rabis135 ben minicity den aldım kova küvet tas hepsi 59 tuttu. İlk başta şoktan almıştm ama o küçük geldi bana iade ettim snra bunları aldım boyutu büyük 3 yaşına kadar kullanır içinde oynar 😅
Cressida Rabis135 valla alıcaksan katlanan al başka alma derim. Yer kaplamaması cok iyi oluyor. Babyjem 280 tl ye almıştım trendyoldan, başka markalarda da katlanan o civar . Set olarak filesi ve süngeri de dahildi.
058elf Rabis135 hayır canım ekstra bi ücret istemiyo 50₺ üzeri olunca eve ücretsiz getiriyolar, 50₺ altında olunca marketten al seçeneği var. Bende çok beğendim 101 deki nasıl bilmiyorm ama şoktaki daha tatlı geldi bana 🤗
Senayyalcin Rabis135 Hepsiburada da indirim var şuan kargo dahil 66tlye aldım bir günde de geldi memnun kaldım üründen