Fatoscum Mrveykt renkli göz pigment eksikliğinden kaynaklanyor diye biliyorum ben,sağlıksız değil belki ama bir kusur aslında,güzel bir kusur bence 🙂
Gizemlimmio Mrveykt Renkli göz göz kusuru olarak geçiyor tıp literatüründe o yüzden sanırım sağlıksız demiş hanımefendi 😊 Ben kahverengi gözlüyüm ama miyopum yani renkle alakalı bir durum değil göz sağlığı 😂
fethiyeli48-48 Mrveykt biyolojik bi konu siyah saç baskındır kahverengi göz baskındır zenci olmak baskındır gibi gibi
minik_kalbim Mrveykt canim benim eşimin sülalesi renkli gözlü sadece babasıve eşim hariç benim tarafimdan da babamin gözü ela kardesiminki acık kahverengi bide babamin annesinjn gözleri yeşildi ama gel benim gözlerime bak koyu kahverengi sanmiyorum benim bebemin gözlerinin renkli olacagini yinede belli olmaz geninde var renkli göz
Mrveykt minik_kalbim Bence renkli olması yüksek.. Okadar kişinin renkli tek siz kahverengisiniz. Belki olur 🥰
Mrveykt zepbjk Başaramadım yazmissiniz😂 elimizde olsa ne iyi olurdu.. Ama iste Allah ne isterse o oluyor.. Hayirlisi😊
Boncukgiller003 Eceee7 babadan değil de biyolojik olarak koyu renk baskın olur. Kahverengi göz daha baskın olur ister annede ister babada olsun. Siyah saç daha baskın olur gibi gibi.. 😊
irorkay Bizim de kahverengi gözlerimiz ama iki dede de yeşil gözlü. Babaanne mavi gözlü acaba diyoruz ama düşük herhalde ihtimal 🤣🤣🤣 (önemli olan sağlık elbette)
xxbaykusxx Kardeşlerimin gözleri mavi, yeşil ve ela. Tek ben kahverengi gözlüyüm.. 6 yiğenim var hepsi kahverengi gözlü. Benim eşiminde gözleri kahverengi ve ailesnde hiç renkli göz yok.. kızım yeşil gözlü 😊 çok istemiştim Rabbim nasip etti..
akgunhatice Mrveykt eşim ve ben kahverengi gözlüyüz ama benim abim yeşil gözlü oğlan dayıya çekermiş oğlumda yeşil gözlü şimdi kızçeme hamileyim bakalım kızım renkli gözlü olacak mı☺️
Boncukgiller003 Mrveykt ona bakarsan benim ve eşimin gözleri çimen gibi yemyeşil. Abilerimin annemin gözleri yeşil. Kayınpederimin gözleri mavi babaminki ela. Bebişim bakalım nasi olacak 😅🤷🏼♀️ Zaten ikimizin gözleri yeşil kedimiz var bembeyaz tüylü yemyeşil gözleri onunda. Boncukgiller diyolar o yüzden bize lakap taktılar. Boncukgilleri bizim bebiş bozarsa hiç şaşmam orası Allahın bileceği iş diyorum 😂😂😂