Mrveykt Benim Göz rengim Koyu Kahverengi, Eşimin Yeşil reng. Benim Babamın rengi Yeşil, Eşimin Annesinin ve Halası Mavi reng. Sizce renkli olma şansı varmi? (Tabi gene Allah bilir bunu biz bilemeyiz ama insan yinede tahmin edebilir). 😊
lifeofmybaby Mrveykt onu biz değil Allah bilir ne dersek boş😌 ama kahve rengi baskın gen bu sebeple %75 oranında kahverengi olması muhtemel.
Esosun Mrveykt ailenizde en baskın gen kimse onun gözlerine benzer 🤷🏼♀️ Belki de büyük büyük büyük dedenizin göz rengine benzeyecek kim bilir 😅 çok enteresan ama benim yiğenimin gözünün birinin yarısı kahve yarısı mavi diğer gözü de yeşil 🤷🏼♀️ Farklı şeyler çıkabiliyor ortaya 😊
Yeppudaa Mrveykt annemin gözleri ve kayın babamın gözleri yeşil .benim ve eşimin gözleri kahve rengi bir kızım var gözleri simsiyah 🌺
Asude967 Mrveykt benim kahve rengi eşim yeşil kayınvalidem mavi ilk oğlumun ela oldu ikinci kahverengi bakalım üçr hamileyim ne olacak
Sahika8989 Tahminen soyluyorum insallah renkli olur benimki de yesil mavi karisik goz rengim babasi kahve rengi sulalede tek benim gozlerim renkli insallah bana benzer
bltern1 Benim gözlerim kahverengi eşimin ailesinde herkesin gözleri renkli eşimde yeşil gözlü benim kendi babamın gözleri de masmavi bende merak ediyorum ama kahverengi olacak gibi hissediyorum bakalım 😁
istanbul3434 bltern1 ayni durumdayiz babam masmavi, eşim yeşil gozlu, bebegimin baba tarafindan tum kuzenleri mavi veya yesil gozlu. Ben ve anne tarafim kahve😁 meraktayim
Mrveykt Esosun Aynen öyle canım.. Vallah bir göz diğer gözden değişik renk olmasıda bir mucize.. Çok değişik oluyor. Artık herseyin hayirlisi bakalim neolacak🤔😊
Nuray23 Bence tahmin edilemiyor😂 kuzenimin gozleri kahverengiydi esinin mavi. Kuzenimin babasinin yesil. Esinin annesi ve babasinin da mavi . Ablasinin da mavi derken bizde diyoduk renkli olucak ne guzel filan diye. Kahverengi gozlu oldu😁
Mrveykt Nuray23 okadar kişinin renkli olması en sonra kahverengi olması şaşırtıcı 😂 kahverengi olsa bile sorun yok ama insan genede merak ediyor 😊
Elf-Brcntrk Renkli goz cok mu iyi de takmış herkes renkli göze.Renkli göz pek sağlıklı değil yalnız 😀
zepbjk Mrveykt Tabii ki bilimsel olarak yüzde elli ihtimal var ama Allah bilir. Benim de yeşil mavi gibi gözlerim eşim koyu kahve bebe oldu koyu kahve 😂 başaramadım. genetik baskınlık kahve de ama çekinik gen olmayacak dye bir şey yok
Mrveykt zepbjk Başaramadım yazmissiniz😂 elimizde olsa ne iyi olurdu.. Ama iste Allah ne isterse o oluyor.. Hayirlisi😊
Duygukocc Mrveykt benim mavi kahverengi göz rengim eşimin ela ailemde ve eşimin ailesinde mavi gözlü çok ama gel gelelimki bebeğiminki siyah 4 buçuk aylık değişirmi bilemiyorum ama açılırsa en fazla ela koyu kahve falan olur heralde bende mavi olur diye bekliyordum
Esosun Mrveykt sağlıklı olsun aklı fiziği düzgün olsun da gözü ne renk olursa olsun vallahi zorluklarla gebeliğimi sürdürüyorum endişelerim çok. Öyle olunca insan böyle şeyleri düşünemiyor gerçekten en ösendiğim hamilelik sizinki gibi ❤️ Allah başka dert vermesin hepimize sağlıklı evlatlar ömürler nasip etsin inşallah 🤲🏼🧿