Belirti mi buda şuan ağlayacam sanki feci buz tutmuş ısınmıyor sadece ayaklarım üşüyor gece de yatakta alev aliyor , bunedir ki

Alpmete normalde bu tarz gecikmeleriniz oluyormuydu. Yada 4 gün önce yaptırdığınızda çıkmış olması lazımdı bence. İdrar testi yapın derim.

BugleminAnnesi97 geçen ayda 15 gün gecikti ama o zaman korunuyorduk şimdi bu ay hiç korunmadik , ve 11 gün oldu hala yok bişey idrar testi cikarmi ki kan verdim 4 gün önce çünkü

Alpmete bence çıkabilir çünkü 11 gün az bi süre değil. Be beta hcg aniden yükselebilen bi hormon. Yani eğer gebelik varsa 4 gün bile geçmiş olsa çıkar diye düşünüyorum . 😌

BugleminAnnesi97 evde mi test.yapsam bebeğim küçük hastanede mahvolur arababda da durmuyor evde yapsam çıkarmı

Çok çok üşüyor yardım edin hamilelik mi yoksa değil mi başına gelen varmj

sevimlieyuboglu61 geçen ay korunduk ama bu ay korunmadik kan veriyorum bişey yok ama ayaklarım hiç olmadığı kadar üşüyor , eşimi bekliyorum hastaneye gidecem kan verecem tekrar yoksa serum Alaçam ölçem artik

Alpmete oncelikle gecmis olsun umarim hamilesinizdir ama bu belirti gebelik belirtisi diye bir sey yok. Doktorunuza danissaniz size guler ayaklarim usudu hamilemiyim diye lutfen gidin bir test alin yapin en sagliklisi

Değilim üç günüm var baa.

Evde test yaparsanız eğer iki tane alın yapın ikiside pozitif çıkarsa gebesiniz ben öyle yapmıştım emin oldum sonra kan vermeye gittim birinci testi yaptım iki çizgi çıktı çişim gelene kdr bekledim tekrar yaptım yine pozitif çıkmıştı 😁

Alpmete bence bi kadın doğum doktoruna görünün, adet düzensizliği yumurtalık kisti, myom gibi bazı hastalıkların belirtisi olabilir