Eslinasare Burcumm aynen öyle Rabbim yardımcıları olsun seninde Rabbim yardımcın olsun can kuş :( sanada üzüldüm
Nurasl Eslinasare ama şöyle canım ekstra bende nem makinesi var sadece diğer herşey bütün evlerde kaç TL geldi ki çok mu aşırı geldi
Eslinasare Nurasl pimpirikli diceksin belkide bana gore 105 TL eşime gönderdim çok gelmiş dedi evet yani bize göre çok :/
MehZey Eslinasare termosifonu 1 hafta fazla kullandım 150 geldi 😀😀 evde çalışır durumda olan tek sey iki oda ampulü TV buzdolabı
gel_artik_bebegim Birtane2307 evet ketıl ya da çaycı bunlar ayda 20 _25 tl yakıyor benim bi ay ketılım bozulmuştu 20 tl eksik geldi tabi o geçen seneydi şimdi zamlarla daha çok yakar
Nurasl Eslinasare anladım canım kullanmıyorsan tabi ki çok gelmiştir Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🙏 bebişler bereketiyle gelsinler 😂😂
Eslinasare Ecesuben Çok zengin olaydım gelecek ay hepinizin faturalarını oderdim inanın gerçekten bu fatura hormonlarima ne kadar dokunduysa artikin 🙄😁😁😁😄😄
gel_artik_bebegim Eslinasare benim de öyle televizyonu gündüz hiç açmıyorum ışıkları desen sadece 1 odada yanar israf olmasın diye hep gereksiz ışıkları kapatırım eşim tüm gün işte bir ben varım evde 168 tl gelmiş ama zamlardan dolayı yüksek geliyor yeniden zam geldi herşeye şu bile normalde 26 gelirdi sabit 48 gelmiş
gulcnnsflu6363 Eslinasare zaten kimseye yuz asagi gelmiyo biz klima kulaniyorux tv bide supurge yaparim hergun utu yok bulasik makinasi arada 110 ustu gecen ay soguktu yaktik kilmayi 180 geldi ben normal buluyorum cunku zamli biz evde yoktuk 1 ay 70 tl oda buzdolapi tek
Melekyilldiz Eslinasare canım vallahi biz de 2 kişiyiz ve doğru düzgün elektrikle bir şeyler çalıştırmıyoruz elektrik 190 geldi. Doğalgaz da 623 TL geldi. Yani ben de anlamadım
Eslinasare Melekyilldiz Vay canını yediğim :(( Rabbim yar ve yardımcınız olsun postu açtığima utandım sizin durumları görünce :((
Melekyilldiz Eslinasare canım hiç sorma biz midyatta görev yapıyoruz sanırım doğunun en büyük problemi faturaları çok fazla ödemek.
Ltf3053 Eslinasare benim oturduğum binanın meskeni yok elektrik inşaat elektrigiydi fatura kışın çok gelirdi haftada bı ev süpürurdum çamaşır makinesi her hafta çalışır bulasikta 3 günde bir ketil kullanırdım telefonlar şarjda TV akşama kadar açık olurdu 2 kişiyiz 150 geldi doğalgazda 200 en son şimdi ev değiştirdik bakalım burda nasıl olcak taşınmanın etkisiyle günde 3-4 makina camasr yıkandı perdeydi bulasikti burda nasıl olcak çok m.ediyorum
yesilkahve Eslinasare bence şükret 😄 bende doğru düzgün iş yapmıyorum iki kişiyiz bize evlendiğimizden beri 150 küsür geliyor anlamış değilim sebebini bende
Dmtny Valla bizde evde iki kişiyiz, öyle evde ışık da çok yakıp oturmayız ama bize de çok elektrik faturası geliyor. Bu ay 150 lira gelmiş. Ne yapmışız ben de anlamadım 🙄😄
aysegulbey01 Eslinasare bizde iki kişiyiz sürekli çalışan bi buzdolabı birde tv var 300 TL geldi anlamıyorum nasıl bu kadar yüksek geliyor