ErdemSeda Elifhusna Peki bebek dönmüs normal dogum yada sezeryan gibi görünüyor diye bisey demiyolar mi hala size hic bide 2 güne bir mi düstü doktor kontrolleriniz
Elifhusna ErdemSedahayir canım normal sezeryan çatı muayenesinde söylüyorlar o yüzden zaten merak ediyorum ya bebegin makatmi başaşağı mi söylemiyor yani bizzat sana soylemiyo ultrason yaparken asistana sesleniyo baş geliş filan diye ben soruyorum kilosunu boyunuda den sormadan hayatta cevap vermezler sem sor
ErdemSeda Elifhusna Hadi ya Allah yardimcimz olsun valla cok zor gelip gidipde ayrı bi mesele oluyo hele bide uzaksa daha zor oluyo Allahm insallah hayrlisiyla sag saglim miniklerimizi bi kucagmza alsaydik 🤲
Elifhusna ErdemSeda amin canım ya inan şuan göbeğimin kaşıntımdan yatamıyorum artık insan çok zorlaniyo dönemiyorum yatakta🤦🏻♀️😥
ErdemSeda Elifhusna Kesinlikle ya hele bide bunun yaninda tuvalete cikmak insani bezdiriyo badem yagı yada yaglı bi krem sür biraz göbeğine iyi geliyo canım kasıntını azaltır en azndan
Elifhusna ErdemSeda sürdüm inşallah geçer sen yarın hastaneye gidince canım doktoruna bak haberini bekliyorum canm bende çarşamba gidicem umarım 1 hafta daha beklettirmez doktori😥bebeğin boyunu kilosunu sen sor canim yoksa soylemezler söylerler inşallah.
ErdemSeda Elifhusna insallah valla canım hastaneden cıkı cikmaz ilk isim sana yazmak olcak canım hic merak etme insallah iyi bi doktordur da memnun kaliriz ya 🤲
ErdemSeda Elifhusna Canım doktora geldim muane oldum ama benden baska kimse sıra almams düsün bugun icin sanırım 8.30 daydi randevum 9 a yakn girdm nerdeyse benden baska kmse gelmedi asistan doktormus söyle bi baktı kilosunu falan soyledi nst ye girceksin dedi okdar
Elifhusna ErdemSeda ya iyi bakalim memnun kaldın mı doktor orda değil miydi canım gebe takibi kaçıncı oda canım
ErdemSeda Cok sükür canım hic bisey cıkmadı nst olmamıs dedi bikere daha cektirdi hic sancim falan yokmus kanama agrın suyun falan gelirse mutlaka acile gel dedi haftaya gel yine dedi sükürler olsun ki hersey yolundayms 🤲