Duygusuz ebruli_ 35+2 30 haftadan beri nst de sancım cıkıyor du iki haftadır cıkıyor ama benşm kemiklerim belim cok agrıyor erken dogum riskim var
Merve8494 ebruli_ 35 hafta 1 günlük olduk 38de yada 38den sonra sezeryan olacağız sancimiz yok şimdilik
deryamehmet35 ebruli_ bizde kizcemle 35+5 şükür bir rahatsızlığımiz ağrımiz yok sadece geceleri uyku yok anlamıyorum 😍
eyeleen 35+1′im dünden bugüne sol kasığımda hangi organ varsa ona sancı yapıyor bebek bir de vajinada batma gibi bir his var. Neden kaynaklı bilmiyorum
Merve8494 ebruli_ benim 3. Hamileliğin 2. Doğumum iri bebekten dolayı sezeryan oldum buda sezeryan şimdi
istanbul3434 ebruli_ 36+2 hafif bende de hic bisey yok nstde de sanci cikmadi. Dun hafif adet agrisi oldu ama cok hafif
DaisyMom ebruli_ 35+6 haftaligiz.Fazlaca duygusal agrili felan geciyor.Son 15,16 gun 😍 8 subatta dogum Allahin izniyle.Sancim yok cok sukur.Daha erken gelmezse kizim💜ikinci sezeryan.
deryamehmet35 DaisyMom benimde sezeryan olacak sanırım arka arkaya denk gelecek sizinle sağ salim yavrularımıza kavusalim inşallah biz daha günü almadık bu hafta alicaz 35+5 iz
sagsbry ebruli_ sancı değil ama kasılmalarım var karnımöok sertleşiyor.. Ufak tefek ağrılar dışında pek bi şikayetim yok çok şükür 🤲🏻 ha bide bebek hala makat geliş ve suyumuz azalmış 😟sezeryan gibi görünüyor ama bakalım son anda bir değişiklik olmazsa