kbry1mz Bushamm burda Nagehan yılmaz ve dr.Dürdane ‘yi övmüşler ama ikiside berbat kesinlikte gitmeyim derim. Liv’de Seher Sarı’ya gidiyorm bence cok iyi doktor Tolga Şişli de öyle
bebisini-bekliyor kbry1mz bende doktorumdan memnun olmasam seher sarı ya geçerdim cok tatlı ve hıc kötü yorum duymadım. 😊
kbry1mz PelinK muayene ücreti 265 ama dogum ücretini tam bilmiyorm ocaktan sonra zam geldiği için değişti bu hafta gittigimde öğrenecegim bende
Bushamm Kaderimm bende özel medikal e gidiyordum ilk defa önümüzdeki hafta devlete gideceğim yorumlarda Erol doktor iyiydi ondan randevu aldım inş iyi çıkar
Kaderimm Bushamm Erol yazar mı cnm oda iyi bı doktordur ilk gebeligimde ona gitmiştim Hatice hanım yeni gelsi sayılır İzmir’de Ege üniversitesnde doktora yapmış hemşire bı abla önermişti beraber calismislar
Bushamm Mart2021annesi bende MEDİKAL e gidiyordum ikili test için bu hafta devlete gideceğim bende Merve Cavıldak a gidiyorum
Mart2021annesi Bushamm nasıl pekı ılgılımı ınstgrmdan takıp edıyrm cıvıl cıvıl bır bayana benzıyır ılk onu duymusyum ama sonra nagıhan hanım daha deneyımlı uZamn denılımce ona yoneldım
Sermec27 Bushamm medicana lale cetine gidiyorum cok ilgili ve neşeli bir doktor beni cok rahatlatıyor 🥰
Reyyhan Bushamm cok iyi bi dr kibar herseyin söylüyor rahat olunabiliyor yanında muayene ücreti eger kurum anlasmanz yoksa 170 tl eşinizin veya sizin is yeri ile anlaması varsa fiyat düşüyor
Bushamm Muayene ücretleri nedir kızlar özel hastanelerinizde ? Bir de bu özel hastanelerde paket yapılabiliyormuş hamileler için Doğuma kadar muayene ücretleri Doğumla şu kadar fiyat vs haberiniz var mı? Her muayene ücreti Doğuma kadar baya zorlayacak…
bebisini-bekliyor Bushamm ben medicana da 159a gidiyorum indirimli normal ucreti 189 galıba tam hatırlamıyorum. Paketler bazı yerler de daha pahalıya geliyor diyorlar birde en başta yapılması gerekiyor galıba ya bilgim yok ama o paketler detaylı ultrasonu felan kapsamıyor sanırım her hastanenın farklı gidip görüşmen lazım
Bushamm @Kaderimm# Kaderimm denemekte fayda var o doktoru da teşekkür ederim canım sen ikili testi yaptırdın mı hakkında bilgi verir misin ben bu hafta yaptıracağım da